Displays & SIS
Effectieve P.O.S.

Drameco is de grootste draadverwerkende producent in Nederland en een gerespecteerde partner voor merkartikel-fabrikanten wanneer het instore displays betreft. Drameco heeft een eigen design-en modelafdeling waar de ontwerpen en handmodellen vervaardigd worden van de displays die Drameco voor haar opdrachtgevers ontwikkeld. Drameco heeft eigen flexibele productiecapaciteit waar unieke stuks, kleine oplages en grote series mogelijk zijn, die van deur tot deur door heel Europa geleverd kunnen worden.

Vloer displays

Dé manier om uw producten op de winkelvloer en buiten het schap extra onder de aandacht te brengen. Een goede vloerdisplay trekt de aandacht en trekt de winkelende consument over de streep.

Lees meer 

Toonbank displays

Toonbank displays bevorderen sterk de impuls- aankopen, de aandacht trekken op het juiste moment is belangrijk.  Doordat de consument aan de toonbank open staat voor verleiding moet je juist hier het product op laten vallen.

Lees meer 

Shop-in-shops

Geen productidentiteit maar de merkidentiteit vegroten. Een samenspel van omgeving met design en branding, onze designstudio begeleidt u op uw succesvolle pad.

Lees meer