Draadproducten

Oneindig veel toepassingen.

Drameco produceert al 45 jaar diverse industriële draadproducten voor de zakelijke markt. Door onze kennis en ervaring weten wij elke opdracht te verwezenlijken tot een draadproduct op maat. Mede dankzij deze werkwijze en onze kennis zijn wij gedurende de jaren heen een vertrouwde partner geworden van bedrijven in de automotive, elektrotechniek, interieurbouw, voedselindustrie, metaalbewerking, retail en tuinbouw. Voor deze branches produceren wij al jarenlang draadproducten op maat.

Op maat gemaakt voor uw branche

Wij weten als geen ander dat een draadproduct voor de zakelijke markt kan verschillen van branche tot branche. Om te zorgen dat wij een draadproduct leveren dat perfect aansluit op de wensen van onze klanten hebben wij een unieke werkwijze ontwikkeld. Gedurende dit proces staan onze industriële ontwerpers voor u klaar om u te begeleiden van ontwerp tot productie.

 Ons Aanbod


Door ons gemoderniseerd productieproces is geen enkele opdracht onmogelijk om te verwezenlijken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw branche en bedrijf? Download dan onze brochure.

Op zoek naar een specifiek draadproduct dat is uw afgestemd op uw machines? In samenwerking met onze klanten is het door onze kennis mogelijk om zowel eenvoudige als veelzijdige draadproducten te ontwerpen. De toepassingen zijn daarom oneindig als het gaat om het ontwerpen en produceren van een draadproduct bij Drameco. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden of bekijk hieronder enkele voorbeelden.

BROCHURE DOWNLOADEN

Een draadproduct op maat

Draadvormen zijn een draadproduct wat door drameco op maat kan worden gemaakt.

Draadvormen

Oneindig veel toepassingen.

Drameco kan draad in elke gewenste vorm voor u buigen. Hierbij deinzen wij niet terug voor complexe vraagstukken, waardoor er altijd een oplossing op maat gevonden kan worden. Hierbij kunt u ook denken aan specifieke draadvormen voor de sierteelt of tuinbouw. De mogelijkheden zijn eindeloos. Een specifieke draadvorm voor uw bedrijf nodig? Neem dan contact op.

Ventilatieroosters zijn een draadproduct wat door drameco op maat kan worden gemaakt.

Ventilatieroosters op maat

In elke afmeting te produceren.

Het afschermen van uw ventilatie is niet alleen verplicht volgens de ARBO wetgeving, maar zorgt er ook voor dat uw medewerkers op een veilige plek aan het werk kunnen. Een ventilatierooster op maat van Drameco zorgt ervoor dat u aan alle ARBO wetgeving voldoet. De ventilatieroosters van draad zijn door ons gemoderniseerde productieproces in vele afmetingen te produceren.

Gaasmatten zijn een draadproduct wat door drameco op maat kan worden gemaakt.

Gaasmatten op maat

Bewezen, flexibel, sterk.

Gaasmatten gemaakt van draad voor magazijnen, tuinen of winkelinterieurs van Drameco zijn zowel flexibel als sterk. De gaasmatten worden geleverd in verschillende afmetingen en diktes en zijn zowel beschikbaar in blanke, gelakte en verzinkte uitvoeringen.

Buitenmeubilair is een draadproduct wat door drameco op maat kan worden gemaakt.

Buitenmeubilair

Herkenbaar aanwezig.

Als gemeente dient u niet alleen te zorgen voor schoon straatmeubilair, maar ook voor vandalismebestendig straatmeubilair. Drameco produceert daarom al jaren metalen stadsmeubilair dat zowel vandalismebestendig als eenvoudig schoon te maken is. Wij zorgen er daarnaast voor dat het design van uw stadsmeubilair, in overleg met u, zowel praktisch als eigentijds is.