Drameco.Mogelijkheden van metaal in de wereld van de technische producten

Home | Mogelijkheden in jouw branche

Metalen frames, dragers, draadroosters en schermen. Metalen beugels, lockers, profielen en wagentjes… In vele werelden maken we het mogelijk met metalen producten en onderdelen voor technische producten. Het aantal mogelijke toepassingen is te veel om op te noemen, maar ook in jouw wereld voelen we ons zeer zeker thuis. Wat jij jouw klanten, bezoekers, gasten, medewerkers, patiënten of dieren ook wilt bieden, wij maken het in metaal mede mogelijk.

Metalen producten voor uiteenlopende toepassingen

Overal vind je Drameco ‘s metalen producten en onderdelen terug. Van technische producten en metalen onderdelen in de tuinbouw tot in het onderwijs en van winkelinrichting tot sport en recreatie. Van medische toepassingen tot de wereld van DHZ en van de industrie en intern transport tot uiteenlopende veiligheidsmiddelen.

Welke metalen producten, onderdelen en toevoegingen je ook nodig hebt, als het een maximale lengte van 2 meter heeft, dan maken wij het voor je. De combinatie van metalen buis, plaat- en draadartikelen is onze absolute specialisatie. Maar ook toepassingen van metaal in combinatie met hout, karton en kunststof bijvoorbeeld.

Uw eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mailtje

+31(0) 524 - 513 710info@drameco.nl
Metalen producten per branche

In de agrarische wereld, de landbouw en slachterijen staan efficiëntie, innovatie en diervriendelijkheid voorop. Flexibiliteit en kwaliteit zijn van groot belang, als het bijvoorbeeld gaat over robotisering, machines of interne en transportsystemen. Drameco levert toepassingen als diervriendelijke roosters, draadroosters, kippenroosters, metalen landbouwmachine onderdelen en gaasmatten.

In de wereld van de bouw draait het om veilig en efficiënt werken en zijn metalen toepassingen zeer divers. Op allerlei vlakken maakt Drameco het in de bouw mogelijk met metaal. Denk aan borstweringssystemen voor balustrades en onderdelen voor allerlei montagesystemen, geveldragers en luifelbeugels voor dakgoten. Maar ook stalen hekwerk onderdelen, draadmatten, metaalgaas, metalen beugels op maat en lockers van draadmateriaal behoren tot de mogelijkheden.

In het onderwijs leg je misschien niet zo snel de link met metalen producten en onderdelen. Toch zijn de metalen toepassingen ook in deze wereld legio. Tijdens het werken, om te presenteren en om op te bergen bijvoorbeeld. Zo verzorgt Drameco frames voor digiborden, onderdelen voor metalen lockers en archiefkasten, maar ook diverse rvs werkbladen.

In de wereld van sport en recreatie kun je je voorstellen dat veilig bewegen, hygiëne en het voorkomen van diefstal van sportartikelen van belang is. Van metalen ballenwagens en ballenlockers tot stalen tennisnetpalen. Van stalen kledinglockers tot tassenlockers. Allerlei metalen deurframes, ophangbeugels voor sportfietsen en RSS beugels op maat. Drameco maakt optimaal sporten en recreëren mogelijk.

Als het over de meubelindustrie gaat, gaat het al snel over functionaliteit en esthetiek en buiten over weersomstandigheden. Metalen producten en onderdelen hebben in deze trendgevoelige wereld een streepje voor als het gaat over uitstraling, duurzaamheid en stevigheid. Stalen frames voor meubels, rvs meubelpoten, tafels, allerlei buisframes, draadframes en draadvormen. Zomaar een greep uit Drameco ‘s mogelijkheden in de meubelindustrie.

Denk je aan de medische wereld, van de gezondheid en zorg, dan denk je aan de hoogste eisen rondom hygiëne en veilig werken. RVS toepassingen hebben dan al snel een streepje voor op andere materialen. Complete RVS inrichtingen van bijvoorbeeld laboratoria zijn Drameco niet vreemd. Van de RVS afvalbakken, tot de profielen voor transportwagens en archiefstellingen. Ook veilig werken tijdens een pandemie wordt mogelijk dankzij de frames voor spatschermen en desinfectiezuilen van Drameco.

De installatiebranche vraagt om efficiënt, snel en secure werken. Metalen producten en onderdelen vormen een groot deel van deze technische wereld. Drameco is de vertrouwde partner als het gaat over metalen toepassingen in installatie. Van ventilatieroosters tot plafonddelen en omkasting. En nog veel meer.

In de wereld van DHZ en tuinbouw moeten metalen toepassingen weersbestendig, gebruiksvriendelijk en veilig voor consumenten zijn. Deze wereld vraagt om specialistische kennis en ervaring. Van gegalvaniseerd draad tot gaas- en buisproducten en van stalen hekwerk tot kassen. Stalen hoekprofielen en vlonderprofielen, afdekschermen voor schuttingen en stalen en gegalvaniseerde schuttingpalen. Drameco voelt zich duidelijk thuis in de doe-het-zelfmarkt en tuinbouw.

Bij interne transportsystemen voor de industrie & magazijninrichting worden veel metalen onderdelen en producten toegepast. De flow, efficiëntie, snelheid en optimale doorlooptijden zijn hier van groot belang. Als het gaat over metalen wagens, metalen bakken, metalen legborden voor stellingen, onderdelen van metalen transportbanden, diverse draadroosters van metaal, metalen manden of bijvoorbeeld aanrijdplaten, dan weet Drameco van wanten.

Het spreekt voor zich dat veiligheidsmiddelen veilig werken mogelijk maken. Ook op hoogte of in technische ruimtes bijvoorbeeld. Zo zijn diverse metalen brandpreventie en brandwerende toepassingen toevertrouwd aan Drameco. Denk aan onderdelen voor metalen haspelwagens, statieven voor brandslanghaspels, brandhaspelkasten, zwenkarmen, brandtrappen en metalen brandwerende beplating.

In de wereld van de winkelinrichting draait het om comfortabel en efficiënt winkelen en werken. Met onze hoogwaardige metalen draadmanden, draadschappen en bakken maken we dat mogelijk.

In de wereld van de metalen displays is een optimale presentatie met overtuigingskracht van groot belang. Duidelijk en overtuigend informeren en communiceren is mogelijk dankzij metalen communicatiedisplays en presentatiedisplays van Drameco.

Kortom, Drameco ‘s metalen producten en onderdelen zijn in bijzonder veel werelden en bijzonder veel verschillende toepassingen mogelijk. Ook in jouw wereld. Ook al is het hier niet opgesomd, we maken het toch gewoon mogelijk in metaal.

Daag ons uit om het ook voor jou mogelijk te maken in metaal!

Drameco.

Het laatste nieuws uit onze branche

Drameco.

Directiewisseling Drameco

Daniël ten Hoor

Daniël ten Hoor neemt bij Drameco de leiding over van René Lijzenga

Lees verder