Drameco.Metalen producten in de agrarische wereld

Home | Mogelijkheden in jouw branche | Agrarisch – Landbouw – Slachterij

Agrarische bedrijven in de landbouw, de veeteelt, maar ook slachterijen bijvoorbeeld; werelden die volop in beweging zijn. Waarin veel technische producten met metalen onderdelen voorkomen. Waar steeds hogere eisen gesteld worden aan werkwijze en verantwoord ondernemen. Efficiëntie, innovatie en diervriendelijkheid staan hoog op de agenda’s.

Automatisering, robotisering, veiligheid en verduurzaming schreeuwen om de aandacht van ondernemers in deze agrarische wereld. Daarbij mogen flexibiliteit en kwaliteit geen moment uit het oog verloren worden.

Daar waar het gaat over metalen producten of onderdelen, maakt Drameco als vertrouwde partner van stalinrichters en andere leveranciers aan de agrarische sector de noodzakelijke veranderingen graag mede mogelijk. Met toepassingen als metalen diervriendelijke roosters, draadroosters, kippenroosters, onderdelen voor landbouwmachine en gaasmatten.

Informeer gerust naar de mogelijkheden en metalen producten en onderdelen van Drameco in de werelden van slachterijen, landbouw, veeteelt, plantenteelt en andere agrarische toepassingen. Bel daarom nu de metaalinformatielijn voor technische producten in de agrarische sector.

Uw eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mailtje

+31(0) 524 - 513 710info@drameco.nl
Metalen kippenroosters voor stalinrichters

Drameco is bijvoorbeeld specialist in het produceren van roosters voor legnesten in kippenstallen. Nadat de leghen haar ei gelegd heeft op een rooster met grasmat, wordt zij dankzij het scharnierrooster van Drameco op een diervriendelijke manier uit het nest gedreven en valt het ei op een ander draadrooster dat snel naar buiten getransporteerd wordt. Een hygiënische, kostentechnisch goede oplossing met weinig kans op kapotte eieren. We produceren deze metalen draadroosters in allerlei variaties. Informeer naar de mogelijkheden van kippenroosters voor stalinrichters bij Drameco.

Ventilatieroosters voor plantenteelt en veeteelt

Ventileren is van levensbelang in de agrarische sector, in het bijzonder in de veeteelt en plantenteelt. Aanvoer van frisse lucht, afvoer van stank etc. Er komt veel bij kijken om dit te optimaliseren. Voor producenten van allerlei typen ventilatoren produceren wij als Drameco de benodigde roosters van draadmetaal.

Voor het beluchten van bijvoorbeeld planten als tomaten, asperges en komkommers bij telers produceren we de grote ventilatieroosters aan de zijkant van gebouwen. Maar ook voor allerlei typen stallen en schuren van boeren, bijvoorbeeld specifieke roosters voor de ventilatie in varkensstallen. Voor losse metalen draadroosters voor een breed scala aan producten en toepassingen in de landbouw kun je uiteraard ook bij Drameco terecht. De roosters van draadmetaal zijn in elke afmeting te produceren.

Gaasmatten

Gaasmatten produceren we voor allerlei toepassingen in magazijnen, tuinen en interieurs. Deze flexibele en sterke matten van gaas maken we volledig op maat indien gewenst. In verschillende afmetingen en diktes. In blanke, gelakte of verzinkte uitvoeringen. Informeer naar de mogelijkheden van gaasmatten van Drameco.

Drameco.

Het laatste nieuws uit onze branche

Drameco.

Directiewisseling Drameco

Daniël ten Hoor

Daniël ten Hoor neemt bij Drameco de leiding over van René Lijzenga

Lees verder