Drameco.DHZ, professionele tuinbouw en metalen toepassingen

Home | Mogelijkheden in jouw branche | DHZ & Tuinbouw

In de wereld van DHZ en professionele tuinbouw moeten metalen toepassingen vaak weersbestendig, gebruiksvriendelijk en veilig in gebruik zijn voor consumenten. De doe-het-zelf wereld en de tuinbouwbranche vragen om specialistische kennis en ervaring als het gaat over metalen onderdelen en technische producten van metaal.

De leveringen van Drameco gaan van gegalvaniseerd draad tot gaasproducten en van een stalen hekwerk tot metalen onderdelen voor kassen. Maar ook stalen hoekprofielen en vlonderprofielen tot afdekschermen voor schuttingen en stalen en gegalvaniseerde schuttingpalen. Drameco voelt zich dan ook thuis in de doe-het-zelfmarkt en wereld van de professionele tuinbouw.

Uw eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mailtje

+31(0) 524 - 513 710info@drameco.nl
Metalen producten en onderdelen in de DHZ-branche

Metalen profielen om de boven- en zijkant van afdekschermen voor houten schuttingen te bevestigen. Zomaar een voorbeeld van een metalen onderdeel van Drameco in de DHZ wereld. Maar ook metalen onderdelen voor lamellenscherm, vlonders en schuttingen etc. En wat dacht je van stalen hoekprofielen om scherp vlonders af te werken voor een veilig gebruik? Deze vlonderprofielen zijn geproduceerd met zincor metaal of aluminium in verband met de roestwering.

Metalen toepassingen in de tuinbouw, plantenkweek en kassen

In klimaatkamers worden plantjes gekweekt op draadroosters. Drameco levert de metalen roosters voor deze typische toepassing in de plantenteelt en tuinbouw. Dat geldt bijvoorbeeld ook voor de stellingen waarop de zaadjes gekweekt worden. De metalen onderdelen van de speciale warmtelampen die nodig zijn voor de kweek worden ook bij Drameco in allerlei vormen en varianten geproduceerd.

Kassen

Drameco levert allerlei soorten draadproducten voor de professionele tuinbouw. Bijvoorbeeld in de vorm van roosters voor klimplanten in stalen kassen zodat ze rechtstaan, niet omvallen tijdens de groei en netjes gepresenteerd worden in de kassen. Maar ook leveren we metalen containers en allerlei houders voor telers als het gaat over spitskolen en bloemkolen bijvoorbeeld. Net als

bloembolbakken voor het verzamelen van de bloembollen. Soms produceren we in opdracht van boeren zelf, soms bijvoorbeeld voor een verkooporganisatie van bloembollen of andere leveranciers in de plantensector. Voor gelegaliseerde medicinale cannabis kwekerijen produceren we voor internationale afnemers grote metalen karren waar na het oogsten van de planten het zaad op droogt. Deze medicinale toepassing kent hoge eisen rondom reinheid, zonder restanten van vorige oogsten. RVS is hiervoor een ideaal materiaal. Maar ook de ophangsystemen voor de planten, kleine metalen rvs vormen waarin de zaadjes gekweekt worden voordat ze verpot worden en speciale karren met verlichting behoren tot ons assortiment van metalen toepassingen.

Displays in DHZ en tuinbouw

In veel doe-het-zelfwinkels en bouwmarkten vind je display ontworpen, geproduceerd en geleverd door Drameco. Bijvoorbeeld inklapbare point-of sale displays met draadhaken voor kortlopende acties met bloembollen in hangverpakkingen. Denk bovendien aan demo-displays voor barbecues, communicatiedisplays en reclamedisplays voor hamers, zagen en ander gereedschap maar ook showroomdisplays voor raambekleding als Luxaflex.

Heb je interesse in wat Drameco mogelijk maakt in DHZ en tuinbouw? Laat het ons weten!

Drameco.

Het laatste nieuws uit onze branche.

Drameco.

Directiewisseling Drameco

Daniël ten Hoor

Daniël ten Hoor neemt bij Drameco de leiding over van René Lijzenga

Lees verder