Drameco.Metalen toepassingen in de installatiebranche

Home | Mogelijkheden in jouw branche | Installatiebranche

Capaciteit, belastbaarheid en levensduur, zomaar een paar belangrijke speerpunten in de installatiebranche. Installateurs willen daarnaast snel, efficiënt en secure kunnen werken. Gebouwinstallaties worden echter steeds complexer. Het is daarom van belang dat verschillende metalen onderdelen, technische producten en componenten goed op elkaar aansluiten en een betrouwbaar werkend geheel vormen. Als het gaat over metalen toepassingen in de installatiebranche, dan is Drameco de vertrouwde partner.

Van ventilatieroosters voor afzuiging bij bedrijven tot metalen plafonddelen en metalen omkasting in industriële en technische omgevingen. Maar ook metalen stapelmanden in installatiemagazijnen waar de koppelingen en buisjes, bochtjes en hoekstukken handig in kunnen worden opgeslagen. Drameco levert allerlei metalen -zichtbare en onzichtbare – toepassingen aan de installatiebranche.

Metalen plafonddelen

Drameco levert metalen plafondpanelen voor luxe warenhuizen en als toepassing in horeca. Maar ook metalen onderdelen van kostentechnisch voordeligere plafonds, bestaande uit staal met zachtboard bijvoorbeeld. Ook voor plafonddelen in industriële toepassingen, productieruimtes, sanitaire ruimtes en bijvoorbeeld grootkeukens biedt Drameco veel mogelijkheden. Omdat zowel ontwerp, productie en de poedercoating bij Drameco zelf plaatsvindt, gaat levering uiterst snel en secure.

Ventilatieroosters van draadmetaal

Voor optimale ventilatie in woningen, bedrijfsgebouwen, kantoren, magazijnen en bijvoorbeeld fabrieken, produceert Drameco hoogwaardig afgewerkte ventilatie- en luchtroosters aan, gemaakt van draadmetaal.

Ventilatieroosters zijn voor veel verschillende toepassingen inzetbaar om een gezond binnenklimaat te creëren. Van metalen gevelroosters tot kanaalroosters en van stalen wandroosters tot plafondroosters. Maar ook buitenluchtroosters produceert Drameco voor de installatiebranche.

Dankzij ventilatieroosters worden ruimtes voortdurend optimaal geventileerd. Voor het afvoeren en toevoeren van lucht vraagt iedere situatie om een andere aanpak en ander rooster. Ronde roosters van staal, vierkante metalen roosters en rechthoekige draadroosters. Ventilatieroosters voor deuren en roosters voor ramen, luchtroosters met verschillende toepassingen, maten, kleuren en modellen. Bij Drameco is veel mogelijk.

Weten wat Drameco voor de installatiebranche mogelijk kan maken in metaal?

Uw eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mailtje

+31(0) 524 - 513 710info@drameco.nl
Drameco.

Het laatste nieuws uit onze branche.

Drameco.

Directiewisseling Drameco

Daniël ten Hoor

Daniël ten Hoor neemt bij Drameco de leiding over van René Lijzenga

Lees verder