Drameco.Metalen mogelijkheden voor transportsystemen in de industrie & magazijninrichting

Home | Mogelijkheden in jouw branche | Interne Transportsystemen industrie & magazijninrichting

In de wereld van interne logistiek systemen voor de industrie & magazijninrichting staan de flow, efficiëntie, snelheid en optimale doorlooptijden voorop. De maakindustrie, magazijninrichters en machinebouwers weten dat daarbij veel metalen onderdelen en stalen producten komen kijken.

Drameco levert bijvoorbeeld metalen wagens, stalen bakken, legborden van metaal voor stellingen, onderdelen van metalen transportbanden, diverse draadroosters van metaal, metalen manden en bijvoorbeeld aanrijdplaten. Drameco levert wat van metaal mogelijk is in de industrie en magazijnen.

Interne Transportsystemen industrie

Goed functionerende transportsystemen zijn van cruciaal belang in de industrie. Of het nu gaat over het transporteren van bijvoorbeeld stukgoederen of pallets, handmatig of elektrisch aangedreven, Drameco staat klaar om de metalen onderdelen te verzorgen voor ondersteunende transportsystemen en machines.

Denk aan allerlei intern logistieke toepassingen voor halffabricaten in productieprocessen. Van metalen onderdelen voor transportbanden tot rollerbanen en transportmiddelen voor bijvoorbeeld ontvettingsmachines. Zo produceren we draadmanden voor op de rollerbanen tijdens het ontvettingsproces in fabrieken. Maar ook metalen onderdelen voor het interne transport van het brander systeem in ketels dat tijdens het productieproces van machine naar machine gaat. Deze onderdelen en manden zijn van staal of rvs, zodat er geen sprake is van roestvorming terwijl ze keer op keer door de machine gaan.

Metalen toepassingen in de magazijninrichting

Magazijninrichters zoeken allerlei metalen rekken voor opslag van alle typen dozen, containers, gepelletiseerde producten en andere systemen. In magazijnen zijn bijvoorbeeld metalen stapelmanden met onderstel veel gebruikt. Deze worden volop geleverd door Drameco.

In magazijnstellingen worden veelal metalen draadlegborden geplaatst. Dit omdat in verband met brandveiligheid door aanwezigheid van sprinklers geen dichte planken toegestaan zijn omdat het bluswater daar niet weg kan. Aan leveranciers van magazijninrichting leveren we bijvoorbeeld leuningkolommen om de ruimte op hoogte optimaal te benutten. Deze grote metalen vloerkolommen beschermen tegen valgevaar. Maar denk ook aan aanrijdplaten, legborden, draadroosters, draadbakken voor opslag en inklapbare draadmanden.

Ben je voor de magazijninrichting dus op zoek naar metalen producten en onderdelen? Drameco maakt het mogelijk. Van verrijdbare palletstellingen, metalen legborden voor legbordstellingen, modulaire stellingen, inhaakstellingen, tot onderdelen voor metalen archiefkasten en toepassingen in hoogbouwmagazijnen. Je kunt het niet bedenken of we maken het mogelijk in metaal.

Actief in de maakindustrie, als magazijninrichter of machinebouwer?

Informeer bij Drameco voor metalen wagens, stalen bakken, leuningkolommen, aanrijdplaten, legborden stellingen, onderdelen voor metalen transportbanden, transportmanden van draad, draadroosters, metalen roosters, plafondroosters of ventilatierooster op maat en nog veel meer.

We maken het graag voor je mogelijk in metaal!

Uw eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mailtje

+31(0) 524 - 513 710info@drameco.nl
Drameco.

Het laatste nieuws uit onze branche

Drameco.

Directiewisseling Drameco

Daniël ten Hoor

Daniël ten Hoor neemt bij Drameco de leiding over van René Lijzenga

Lees verder