Drameco.Metalen onderdelen en producten in de medische wereld

Home | Mogelijkheden in jouw branche | Medisch – Gezondheid – Zorg

Denk je aan de medische wereld, die van de gezondheid en zorg, dan denk je aan hygiëne en veilig werken. Machineproducenten, fabrikanten en leveranciers van medische inrichtingen en zorgmeubilair, maar ook machinebouwers, stellen dan ook hoge eisen aan metalen technische producten en onderdelen.

Logisch natuurlijk als alles om reinheid, gezondheid, zorg en medische toepassingen draait. Hoge eisen aan metalen onderdelen en producten als draagkracht, mobiliteit, oppervlaktekwaliteit, hygiëne en nauwkeurigheid. Zeker ook als de wereld actief een pandemie probeert te bestrijden.

Drameco begrijpt deze medische wereld. Bel daarom de metaalinfolijn.

Metalen producten in laboratoria en ziekenhuizen

RVS toepassingen hebben in medische omgevingen al snel een streepje voor op andere materialen. Complete rvs inrichtingen voor bijvoorbeeld laboratoria zijn Drameco niet vreemd. Van de rvs afvalbakken, tot de profielen voor transportwagens en archiefstellingen. Neem producten als metalen afvalbakken van plaatmaterialen voor laboratoria.

Groot voordeel voor leveranciers is dat in dit geval Drameco deze afvalbakken van plaatmateriaal schroefbaar maakt, in plaats van de afvalbakken te lassen. Waardoor het eenvoudig te monteren en reinigen is. We zetten het netjes, spuiten het zelf en leveren het keurig in onderdelen aan bij onze opdrachtgevers. Zoals je van Drameco altijd mag verwachten.Maar ook archiefstellingen voor magazijnen in ziekenhuizen produceren we bij Drameco. Dankzij een handige dop onder de stalen kokerprofielen kunnen wieltjes met zijsteun draaien.

Veilig werken tijdens een pandemie

In de nieuwe realiteit willen we ondanks de pandemie Covid19 virusvrij met elkaar kunnen leven en werken. Ook dit maakt Drameco op een slimme, veilige en elegante manier mogelijk. Door subtiele spatvrije oplossingen om veilig met elkaar te kunnen blijven communiceren en chique, slimme oplossingen voor desinfectie. Maak kennis met de Smart Covid Kit van Drameco.

Drameco Smart Cleaner

De Drameco Smart Cleaner is een hoogwaardige mobiele desinfectiezuil met communicatiemogelijkheid. De slanke, metalen desinfectiezuil is contactloos, professioneel en in de gewenste uitstraling verkrijgbaar. Zelfs met de mogelijkheid van communicatiedrager, voor bijvoorbeeld instructies, welkomstboodschappen en reclame-uitingen.

Drameco Smart Guard

De Drameco Smart Guard is een subtiele, metalen spatschermhouder zodat het mogelijk blijft om met anderen samen te werken en te communiceren op geringe afstand. Deze duurzame, hoogwaardige mobiele spatschermconstructies bieden veilig contact tussen medewerkers en met klanten en zijn eenvoudig te plaatsen of monteren op iedere werkplek en balie. Denk aan framevarianten om los op tafel te zetten en frames met spatscherm die aan de zijkant van tafels gemonteerd kunnen worden. Ook aan de kopse kant van verstelbare bureaus zijn de metalen frames met spatscherm eenvoudig te monteren.

Maar ook hufterproof stalen bloembakken worden door Drameco geproduceerd. Hierdoor wordt de routing op prettige, natuurlijke wijze gereguleerd. Zo zie je, ook het tijdens een pandemie veilig doorwerken en verblijven wordt mogelijk dankzij producten van Drameco.

Ben je als machineproducent, fabrikant of leveranciers in de medische wereld op zoek naar technische producten van metaal, of metalen onderdelen, informeer dan bij Drameco naar de mogelijkheden.

Uw eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mailtje

+31(0) 524 - 513 710info@drameco.nl
Drameco.

Het laatste nieuws uit onze branche

Drameco.

Directiewisseling Drameco

Daniël ten Hoor

Daniël ten Hoor neemt bij Drameco de leiding over van René Lijzenga

Lees verder