Drameco.Metalen veiligheidsmiddelen

Home | Mogelijkheden in jouw branche | Veiligheidsmiddelen

Veilig kunnen werken, daarvoor duik je in de wereld van de veiligheidsmiddelen. Ook als het bijvoorbeeld gaat over veilig werken op hoogte of in complexe ruimtes. Diverse metalen veiligheidstoepassingen, brandpreventie en brandwerende toepassingen zijn toevertrouwd aan de productie door Drameco.

Maar ook draadroosters voor de bescherming tijdens het werken op een steiger. Of draadroosters aan de achterzijde van magazijnstellingen, zodat pallets elkaar niet raken.

Weten wat Drameco kan betekenen op het gebied van veiligheidsmiddelen? Bel gerust!

Brandveiligheidsmiddelen en metaal

Als het gaat over metalen producten en onderdelen rondom brandpreventie en brandwerendheid, produceert Drameco op grote schaal onderdelen voor metalen haspelwagens, losse statieven voor brandslanghaspels of brandhaspelkasten, zwenkarmen, brandtrappen en bijvoorbeeld metalen brandwerende beplating.

Metalen onderdelen van veiligheidsmiddelen tijdens een pandemie

Ook tijdens een heersende pandemie maakt Drameco virusvrij met elkaar werken mede mogelijk. Door subtiele spatvrije oplossingen in de combinatie van metaal en kunststof om veilig met elkaar te kunnen blijven communiceren. En met chique, slimme oplossingen voor desinfectie in de vorm van ranke metalen desinfectiezuilen. Vraag voor meer informatie naar de Smart Covid kit, Drameco Smart Cleaner en Drameco Smart Guard. Veilig doorwerken, dankzij metalen producten van Drameco is het mogelijk.

Displays voor veiligheidsmiddelen

Als specialist in communicatie displays kent Drameco de wereld van metalen displays voor veiligheidsmiddelen. Of het nu gaat over winkelinrichting displays, communicatiedisplays, point-of-sale materialen of reclamedragers. Maar ook baliedisplays, counterdisplays, toonbankdisplays en vloerdisplays maakt Drameco mogelijk. Denk aan displays voor veiligheidsbrillen of brandwerende kleding bijvoorbeeld.

Display materiaal in de combinatie met materialen als kunststof, hout of karton zijn mogelijk. Met tekstborden of fotobanners van textiel bijvoorbeeld. We denken graag mee over het ontwerp, leveren complete displays, netjes ingepakt, voorzien van montage instructie. Kant en klaar voor montage op locatie. Als het gaat om doeltreffende presentaties in de wereld van de veiligheidsmiddelen, ga dan voor de metalen displays van Drameco.

Werkzaam in de wereld van de veiligheidsmiddelen en op zoek naar een metalen onderdeel, metalen product of metalen display? Ervaar zelf dat Drameco het voor je mogelijk maakt.

Uw eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mailtje

+31(0) 524 - 513 710info@drameco.nl
Drameco.

Het laatste nieuws uit onze branche

Drameco.

Directiewisseling Drameco

Daniël ten Hoor

Daniël ten Hoor neemt bij Drameco de leiding over van René Lijzenga

Lees verder