Drameco.

Vacature DIRECTEUR OPERATIONS

Home | News | Vacature DIRECTEUR OPERATIONS

VOOR WIE?

In bijna 50 jaar tijd groeide Drameco uit tot een zeer succesvolle speler in de maakindustrie. Vandaag de dag staat de producent bekend als mogelijkmaker in metaal.

De Directeur Operations begeleidt de organisatie op ondernemende wijze naar de volgende fase van groei.

WAT GA JE DOEN?

Mooie rol waarbij de focus ligt op het aansturen van de fabriek, werkvoorbereiding, engineering en inkoop. Als Directeur Operations haal je het maximale uit de mensen, machines en productie.

Je geeft faciliterend leiding aan direct 7 fte en indirect aan 35 fte. Je bouwt verder, op de ingeslagen weg. Je zorgt voor de verdere optimalisatie van de productie (industrie 4.0) zodat de ambitieuze groeistrategie uitgevoerd kan worden. Daarbij maak je handig gebruik van je financieel inzicht om het sturen op KPI’s verder te verfijnen.

Drameco heeft een modern machinepark en werkt volgens de principes van QRM. In 2021 heeft Drameco verder geïnvesteerd in machines en software om doorlooptijden en daarmee de klanttevredenheid te verhogen.

De Directeur Operations legt verantwoording af aan de Algemeen Directeur.

HET AANBOD

Een zelfstandige rol in een groeiend bedrijf met de mogelijkheid een bepalende bijdrage te leveren aan het succes van de onderneming. Je kunt rekenen op een uitstekend pakket arbeidsvoorwaarden. Daarnaast is er ruimte voor doorgroei.

KANDIDAAT PROFIEL

De Directeur Operations is in staat om snel een visie te ontwikkelen en beleid te vertalen in concrete plannen, acties en middelen. Om deze functie tot een succes te maken ben je communicatief vaardig en heb je empathisch vermogen. Verder beschik je over:

Functie-eisen:

  • Afgeronde hbo-opleiding met aanvullende, relevante managementopleiding(en)
  • Ruime relevante leidinggevende ervaring (>10 jaar) in de maakindustrie
  • Bekendheid met continu verbeteren en QRM
  • Een goed ontwikkeld financieel inzicht
  • Je bent taalvaardig in het Engels en Duits
  • Woonachtig in de regio en bekend met de ‘lokale’ cultuur

STANDPLAATS

Coevorden, Drenthe

OVER DRAMECO

Drameco is een groeiend metaalverwerkend bedrijf met een productievestiging in Coevorden (NL) en een verkoopvestiging in Wittlich (D).

Met een focus op het ontwikkelen en produceren van oplossingen voor winkelinrichting, point-of-sale materiaal (displays) en technische producten, is het bedrijf volop in beweging.

Recent is Drameco B.V. overgenomen door het Verenigd Ondernemers Fonds en er wordt hard gewerkt aan het toekomstbestendig maken van de organisatie. De Directeur Operations is een sturende kracht achter deze ambitie.

SOLLICITEREN

In deze procedure worden wij begeleid door Nomilk2day. Solliciteren kan hier.

 

 

Word ook een mogelijkmaker in metaal

Neem contact op met Nomilk2day

+31(0) 524 - 513 710info@drameco.nl