Plaat- & buisproducten in combinatie met draad

Oneindig veel toepassingen.

Drameco produceert al 45 jaar buis- en plaatproducten in combinatie met draad. Van plaatschappen voor in de winkels tot aan roosters voor koelkasten tot krantenbakken voor kiosken en onderdelen voor stalinrichtingen en legbatterijen. De combinaties zijn eindeloos.

Plaatwerk

Oneindig veel toepassingen.

Plaatproducten en combinaties met draad en buis zijn een sterke uitbreiding op ons leverings- programma geworden. De plaatlaser, de diverse kantbanken samen met de professionele kennis die we in huis hebben ontwikkelen we in opdracht diverse complexe maar ook eenvoudige oplossingen. Samen met de know-how  van draad,  buis en de poedercoatlijn een perfecte flexibele alles in één huis productie.

Buis producten

Oneindig veel toepassingen.

Buisproducten en combinaties met draad en plaat zijn een sterke uitbreiding op ons leverings- programma geworden. De plaatlaser, de diverse kantbanken samen met de professionele kennis die we in huis hebben ontwikkelen we in opdracht diverse complexe maar ook eenvoudige oplossingen. Samen met de know-how  van draad,  buis en de poedercoatlijn een perfecte flexibele alles in één huis productie.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Klik

Door ons gemoderniseerd productieproces is geen enkele opdracht onmogelijk om te verwezenlijken. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw branche en bedrijf? Download dan onze brochures.

Op zoek naar een specifiek buis of plaat product dat is uw afgestemd op uw branche? In samenwerking met onze klanten is het door onze kennis mogelijk om zowel eenvoudige als complexe buis of plaat producten te ontwerpen. De toepassingen zijn oneindig als het gaat om het ontwerpen en produceren van een combinatieproduct bestaande uit buis of plaat. Neem vrijblijvend contact op voor de mogelijkheden.

BROCHURE DOWNLOADEN