Winkeldisplays & SIS
Effectieve P.O.S.

Drameco is al ruim 40 jaar de grootste producent van winkeldisplays in Nederland. Hierbij staan wij merkartikel-fabrikanten bij wanneer er complexe ontwerpen voor in-store winkeldisplays moeten worden geproduceerd. Ook bij eenvoudige ontwerpen weten wij de vraag van de klant perfect te verwoorden in een functioneel en praktisch ontwerp. Wij leveren onze winkeldisplays en shop-in-shop displays aan onze klanten door heel Nederland en Europa.

Uw wens centraal

Een winkeldisplay op maat zorgt ervoor dat uw point of sale, in de vorm van een display, uw producten volledig in de schijnwerpers zet. In onze eigen design- en modelafdeling produceren wij een ontwerp en handmodel dat perfect wordt afgestemd op de vraag van de opdrachtgever. Hierdoor wordt er altijd een product afgeleverd waar zowel de klant als wij trots op kunnen zijn. Door ons in-house flexibele productieproces is het mogelijk om unieke winkeldisplays in zowel kleine als grote grote oplages op te leveren.

Materialen en combinaties

Drameco is specialist in de productie van draadproducten, Drameco kan daarom vanzelfsprekend winkeldisplays opleveren op basis van draad. Door de in-house kennis van Drameco is het daarentegen niet alleen mogelijk om op basis van draad te produceren, maar ook combinaties met hout, kunststof en karton zijn mogelijk.

 Benieuwd naar de mogelijkheden?

De opties voor een winkeldisplay op maat zijn eindeloos. Lees hieronder verder, download onze brochure of neem contact met ons op. 

KLIK OP DE AFBEELDING OM TE DOWNLOADEN

Vloerdisplays

Een vloerdisplay op maat is dé perfecte manier om uw producten op de winkelvloer en buiten het schap onder de aandacht te brengen. Een vloerdisplay van Drameco trekt niet alleen de aandacht, maar zorgt er ook voor dat de winkelende consument over de streep getrokken wordt.

Lees meer 

Toonbankdisplays

Een toonbankdisplay van Drameco bevordert niet alleen de impulsaankopen in uw winkel, maar zorgt er ook voor dat de aandacht op het juiste moment op uw producten gefocust wordt. Deze vorm van winkeldisplays beïnvloedt de consument zelfs bij de toonbank om een aankoop te doen. Een toonbank display is daarom de perfecte manier om zowel de omzet als de merkidentiteit te verhogen.

Lees meer 

Shop-in-shops

Uw merkidentiteit in de winkel vergroten met een shop-in-shop display van Drameco. Middels een shop-in-shop systeem creëert u niet naamsbekendheid, maar zorgt u ervoor dat een klant de ultieme merkbeleving ervaart. Hierbij ontstaat een combinatie van omgeving, design en branding waar onze design- en modelafdeling u graag meer over vertelt.

Lees meer