Winkeldisplays & SIS
Effectieve P.O.S.

Drameco is al ruim 40 jaar de grootste producent van winkeldisplays in Nederland. Hierbij staan wij merkartikel-fabrikanten bij wanneer er complexe ontwerpen voor in-store winkeldisplays moeten worden geproduceerd. Ook bij eenvoudige ontwerpen weten wij de vraag van de klant perfect te verwoorden in een functioneel en praktisch ontwerp. Wij leveren onze winkeldisplays, shop-in-shop displays en point of sale materiaal aan onze klanten door heel Nederland en Europa.

Uw wens centraal

Een winkeldisplay op maat zorgt ervoor dat uw point of sale, in de vorm van een display, uw producten volledig in de schijnwerpers zet. In onze eigen design- en modelafdeling produceren wij een ontwerp en handmodel dat perfect wordt afgestemd op de vraag van de opdrachtgever. Hierdoor wordt er altijd een product afgeleverd waar zowel de klant als wij trots op kunnen zijn. Door ons in-house flexibele productieproces is het mogelijk om unieke winkeldisplays in zowel kleine als grote oplages op te leveren. 

De voordelen van Drameco

Concept Strategie

In afstemming met de klant zorgen wij ervoor dat elk project wordt voorzien van een unieke strategie om het ontwerpproces goed en gestroomlijnt te laten verlopen.

In-house Design

Ons in-house design team brengt uw wensen tot leven in een prachtig 3D-ontwerp middels de beste materialen en nieuwste technologieën.

Project Management

Onze project managers zorgen ervoor dat het project voldoet aan alle eisen en details om zo een professionele dienstverlening te kunnen waarborgen voor onze klanten.

Sampling

Nadat het 3D-ontwerp is gemaakt wordt er een handmodel vervaardigd zodat onze klanten last-minute nog aanpassingen kunnen aanvragen voordat het ontwerp in productie gaat.

In-house Productie

De productie van onze producten vindt voornamelijk plaats in onze eigen fabriek in Coevorden, Nederland. Door ons in-house productieproces kunnen wij de kwaliteit van onze producten waarborgen.

Kwaliteitscontrole

In-house kwaliteitscontrole, het samenstellen van de producten en het verpakken ervan zijn belangrijke onderdelen van ons productieproces. Als u persoonlijke wensen of specificaties voor de verpakkingen heeft dan kan ons ervaren team u verder helpen.

Logistiek

Door onze in-house logistieke ervaring, gespecialiseerd in point of sale en winkeldisplay oplossingen, weten weten wij voor iedere klant een simpele logistieke oplossing te bedenken.

Maatschappelijk Verantwoord

Onze fabrieken voldoen, sinds onze start in 1973, aan alle Europese wet- en regelgeving. Daarnaast zijn wij ook betrokken bij lokale evenementen om onze lokale gemeenschap te ondersteunen.

Materialen en combinaties

 

Drameco is specialist in de productie van draadproducten, Drameco kan daarom vanzelfsprekend winkeldisplays opleveren op basis van draad. Door de in-house kennis van Drameco is het daarentegen niet alleen mogelijk om op basis van draad te produceren, maar ook combinaties met hout, kunststof en karton zijn mogelijk.

 Benieuwd naar de mogelijkheden?

 

De opties voor een winkeldisplay op maat zijn eindeloos. Lees hieronder verder, download onze brochure of neem contact met ons op. 

Klik
Winkeldisplays in de vorm van een vloerdisplay.

Vloerdisplays

Een vloerdisplay op maat is dé perfecte manier om uw producten op de winkelvloer en buiten het schap onder de aandacht te brengen. Een vloerdisplay van Drameco trekt niet alleen de aandacht, maar zorgt er ook voor dat de winkelende consument over de streep getrokken wordt.

Lees meer 

Winkeldisplays in de vorm van een toonbankdisplay.

Toonbankdisplays

Een toonbankdisplay van Drameco bevordert niet alleen de impulsaankopen in uw winkel, maar zorgt er ook voor dat de aandacht op het juiste moment op uw producten gefocust wordt. Deze vorm van winkeldisplays beïnvloedt de consument zelfs bij de toonbank om een aankoop te doen. Een toonbank display is daarom de perfecte manier om zowel de omzet als de merkidentiteit te verhogen.

Lees meer 

Winkeldisplays in de vorm van een shop-in-shop.

Shop-in-shops

Uw merkidentiteit in de winkel vergroten met een shop-in-shop display van Drameco. Middels een shop-in-shop systeem creëert u niet alleen naamsbekendheid, maar zorgt u ervoor dat een klant de ultieme merkbeleving ervaart. Hierbij ontstaat een combinatie van omgeving, design en branding waar onze design- en modelafdeling u graag meer over vertelt.

Lees meer