Shop-in-shop displays
Merkidentiteit op de werkvloer

Uw klanten een ongelooflijke winkelbeleving bezorgen? Dat kan met een shop-in-shop display van Drameco. Een shop-in-shop is een systeem waarbij uw eigen winkel binnen een grotere winkel wordt geplaatst. Het shop-in-shop systeem bestaat uit meerdere soorten displays zoals vloer- en toonbankdisplays waardoor de klant van alle kanten wordt beïnvloed in het beslissingsproces. De shop-in-shop is hierdoor de perfecte oplossing om zowel uw merk- als productidentiteit te vergroten binnen een al bestaande winkel.

Van ontwerp tot productie

 

Een volledige shop-in-shop display op maat door Drameco laten produceren betekent niet alleen een synergie tussen de displays, maar ook een shop-in-shop waarbij uw wensen centraal staan. Wij zorgen ervoor dat u bij elke stap in het ontwerp- en productieproces in contact staat met onze in-house design- en ontwerpafdeling. In het ontwerp- en productieproces krijgt u eerst een digitaal 3D ontwerp te zien van de displays. Aan de hand van het digitale 3D ontwerp worden er vervolgens, in samenwerking met u, keuzes gemaakt over het definitieve design van de displays. Door onze jarenlange kennis en ervaring is het voor ons mogelijk om shop-in-shop displays te maken van draad, plaat en buis. Combinaties met kunststof, hout, glas en karton behoren echter ook tot ons leveringsprogramma.

De voordelen van een eigen shop-in-shop display

Een shop-in-shop systeem met displays op maat is de ultieme merkbeleving op het gebied van in-store communicatie. Een shop-in-shop systeem van Drameco brengt daarom ook veel voordelen met zich mee:

*Een shop-in-shop creëert de meest optimale merkbeleving van uw product
*De shop-in-shop displays zorgen ervoor dat uw naamsbekendheid bij het winkelend publiek in gedachten blijft hangen
*Door onze in-house designafdeling worden uw shop-in-shop displays volledig naar wens gemaakt
*De beste manier om een nieuw product te lanceren of een oud product te herintroduceren
*Een ruime keuze uit materialen, zoals draad, plaat, buis, hout, kunststof en karton

Klik

Een shop-in-shop voor uw winkel?

Door onze jarenlange ervaring weten wij uw wens perfect te vertalen naar een shop-in-shop systeem op maat. Neem gerust contact  op voor vragen of bekijk een van onze shop-in-shop displays hieronder.