Toonbankdisplays
Simpel maar doeltreffend

Met een toonbankdisplay van Drameco wordt de consument in uw winkel tot op de laatste stap beïnvloedt met doelgerichte marketingcommunicatie. Een display op uw toonbank is de perfecte manier om de omzet te vergroten, de aandacht wordt namelijk getrokken op de plek waar de meeste impulsaankoop beslissingen worden genomen. Daarnaast zet u ook nog eens producten extra in de spotlight, precies op het moment wanneer de klant toch al bereid is om geld uit te geven.

Van ontwerp tot productie

Door onze in-house designafdeling is het voor onze klanten mogelijk om toonbankdisplays te laten ontwerpen die perfect aansluiten op de merk- en productidentiteit van uw bedrijf. Gedurende het ontwerpproces krijgt u als eerste een digitaal 3D ontwerp te zien wat vervolgens leidt tot een handvervaardigd prototype. Aan de hand van het prototype wordt er vervolgens met u gekeken naar de verschillende mogelijkheden om zo samen tot een definitief ontwerp te komen. De displays kunnen vanzelfsprekend gemaakt worden van draad, buis en plaat, maar combinaties met hout of kunststof behoren ook tot de opties. 

De voordelen van een toonbankdisplay

Het kiezen voor een toonbankdisplay op maat van Drameco brengt vele voordelen met zich mee. Wij hebben de belangrijkste voordelen voor u op een rij gezet:

*Een toonbankdisplay geeft uw product een optimale uitstraling

*Doordat betalende consumenten langs de toonbank komen bent u gegarandeerd van een optimale exposure van de identiteit van uw producten

*Exposure op de toonbank, middels een toonbankdisplay zorgt u ervoor dat uw klant op het juiste moment wordt beïnvloed voor een impulsaankoop

*Een ruime keuze uit materialen, zoals draad, plaat, buis, hout, kunststof en karton

*Een ontwerp dat volledig is afgestemd op uw wensen

Klik

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen u graag verder bij het ontwerpen en produceren van een toonbankdisplay op maat. Neem vrijblijvend contact op met ons of bekijk onze voorbeelden van toonbankdisplays hieronder.