Manden
Eenvoudig en veelzijdig

Inhangmanden

Als producten niet kunnen staan of gestapeld worden, is de inhangmand dé oplossing die de voorraad toch ordelijk sorteert. Bij varianten zonder zijwand kunnen separaties gebruikt worden om iedere vakbreedte te creëren. ​

Stapelmanden

Varianten uit één geheel of inklapbaar voor beperkte transportruimte De manden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen.​​

Containers

Een container is ideaal voor het presenteren of vervoeren van volumineuze of lastig stapelbare artikelen. Ze zijn robuust en sterk zodat ze veel gewicht kunnen dragen. Een draadcontainer is vrij van vuil en dus altijd blijvend schoon.

Meer informatie:

Inhangmanden

Voor artikelen die niet goed kunnen staan of stapelen, is de inhangmand dé oplossing die de voorraad toch ordelijk sorteert. Bij varianten zonder zijwand kunnen separaties gebruikt worden om iedere vakbreedte te creëren. Manden zijn verkrijgbaar bij ieder systeem, in diepte variërend tussen 37 en 57 cm, in breedte tussen 66,5 en 125 cm.  

Stapelmanden

Voor artikelen die niet goed kunnen staan of stapelen is een stapelmand een oplossing die de voorraad toch ordelijk sorteert. Varianten uit één geheel of inklapbaar voor beperkte transportruimte De manden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen; in diepte variërend tussen 37 en 77 cm, in breedte tussen 66,5 en 133 cm. 

Containers

De container is ideaal voor het presenteren of vervoeren van volumineuze of lastig stapelbare artikelen. Ze zijn robuust en sterk zodat ze veel gewicht kunnen dragen. Een draadcontainer is vrij van vuil en dus altijd blijvend schoon.