Drameco.

Veilig doorwerken mogelijk maken   

Home | Blog | Veilig doorwerken mogelijk maken   

Drameco staat er bij haar relaties om bekend dat we vooral produceren op klantspecificatie. In de huidige onzekere Covid-tijd willen ook wij echter veilig leven en werken met en voor elkaar mogelijk maken.

Toen de ingrijpende gevolgen van de pandemie steeds duidelijker werden, merkten we al snel dat er bij onze klanten behoefte is aan oplossingen om ondanks alles veilig door te kunnen. Zelf ontwikkelen van dit soort serviceproducten bleek niet de wens van onze relaties. Daarom hebben we de Smart Covid kit van Drameco geïntroduceerd.

Drameco Smart Covid Kit

Deze kit bevat subtiele spatvrije oplossingen om veilig met elkaar te kunnen blijven communiceren en elegante, slimme oplossingen voor desinfectie. Zo kunnen klanten terecht bij hun vertrouwde producent en bovendien in deze onzekere tijden snel en zeker teruggrijpen op een bewezen concept van Drameco.

Desinfectiezuil Smart Cleaner

Zo heeft een grote keten in fietsaccessoires in Duitsland inmiddels meer dan 1000 hoogwaardige mobiele metalen desinfectiezuilen met communicatiemogelijkheid besteld en geleverd gekregen. Zodat bezoekers en medewerkers in al haar winkels door Duitsland veilig kunnen winkelen en werken. Ook hebben we een aanvraag gekregen van een grote supermarktketen voor het leveren van 3300 van deze Smart Cleaners. Kleinere hoeveelheden desinfectiezuilen hebben we inmiddels op maat en naar tevredenheid geleverd bij diverse bestaande en nieuwe klanten.

Smart Guard spatschermen

De Smart Guard is een duurzame, hoogwaardige mobiele spatschermconstructie waardoor veilig contact tussen medewerkers en met klanten mogelijk is. De schermen zijn eenvoudig te plaatsen of monteren op iedere werkplek en balie. Het slanke design zorgt op subtiele en elegante wijze voor veiligheid. Met diverse gemeentelijke instanties zijn we druk in gesprek om de kantoorfaciliteiten veiliger te maken dankzij deze Smart Guards van Drameco.

Gepersonaliseerde veiligheidsmiddelen

We zullen nog een lange periode met dit soort veiligheidsmiddelen moeten blijven werken en ontmoeten. Dat is helaas de realiteit. Het zijn daarom in eerste instantie uiteraard functionele veiligheidsmiddelen die in deze kit zitten. Echter – en dat is juist het leuke als we er toch nog zo lang mee moeten werken – bieden we afnemers daarnaast de mogelijkheid om deze veiligheidsmiddelen te personaliseren.

Zo is bij de desinfectiezuilen het standaard technische concept de basis, maar de uitstraling is naar wens verder in te vullen. Denk aan de toepassing van eigen huisstijlkleuren en logo, maar ook aan het toepassen van een informatiedrager voor welkom-, reclameboodschappen en instructies bijvoorbeeld.
Voor de Smart Guard spatschermen geldt dat productie mogelijk is met bijvoorbeeld een elegante toepassing van het logo op de metalen schermhouder. De desinfectiezuilen en spatschermhouders kunnen desgewenst ook op elkaar afgestemd worden qua uitstraling voor een consistent geheel.

Zo zorgen de mogelijkmakers van Drameco dat veilig werken en ontmoeten op subtiele en elegante wijze mogelijk blijven in tijden van een pandemie. Heb je interesse in de veiligheidsmiddelen in de Smart Covid kit, maak dan nu gebruik van state-of-the-art prototyping van Drameco. Dan weet je zeker dat jouw oplossing volledig afgestemd is op jouw situatie.

Je eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mail

+31(0) 524 - 513 710verkoop@drameco.nl
De desinfectiezuil Smart Cleaner maakt ontsmetten mogelijk:
 • Gebruikers kunnen veilig, snel en hygiënisch handen contactloos ontsmetten
 • Geschikt voor alle standaard geldispensers dankzij de slimme metalen constructie
 • Dankzij het elegant design is het een verrijking voor de omgeving
 • Standaard in chique zwart of wit, op aanvraag in iedere gewenste RAL-poedercoatkleur
 • Verkrijgbaar met of zonder elegante communicatiedrager
 • Eenvoudige zuilreiniging en dispenserwisseling
Drameco Smart Guard mobiele spatschermen:
 • Medewerkers kunnen op hun huidige werkplek beschermd samen blijven werken
 • Medewerkers en klanten kunnen beschermd contact met elkaar hebben
 • Dankzij de slimme constructie geen hinderlijk obstakels op de werkplek
 • Toepasbaar zowel aan voorzijde en zijkanten van werkplekken en op balies
 • Standaard verkrijgbaar in chique zwart of wit, op aanvraag in iedere gewenste RAL-poedercoatkleur
 • Logo op metalen houder is mogelijk
 • Verkrijgbaar met mobiele bevestiging, of op gestileerde ‘pootjes’
 • Eenvoudig los te koppelen, te verplaatsen en te reinigen