Winkelinrichting
Toeleverancier van winkelinrichters

Wij zijn al 45 jaar een gerespecteerde partner voor talloze winkelinrichters. Door onze nuchtere instelling en het vermogen om met de klant mee te denken weten wij een oplossing te vinden voor elk vraagstuk. Een flexibele productie met grote capaciteit en korte communicatielijnen staan bij Drameco centraal bij het produceren van draadproducten voor uw winkel. De winkelinrichting is voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor het succes van uw winkel. Zo kan een optimale indeling van de winkel niet alleen bijdragen aan het verhogen van de omzet, maar verbetert het ook de ervaring van de consument in de winkel. De vorm en kleuren van de winkeldraadmanden en winkelschappen van een winkelinterieur hebben hier direct effect op.

Een draadproduct voor uw winkelrichting op maat?


Door het in-house productieproces van Drameco kunt u een klantspecifiek draadproduct op maat laten maken dat perfect afgestemd is op uw vraag als winkelinrichter. Hierbij maken wij gebruik van ultramoderne 3D buigmachines, moderne richtbanken en zelfs plaat- en buis lasermachines waardoor wij niet alleen onze productiecapaciteit hebben kunnen uitbreiden, maar ook onze flexabiliteit hebben kunnen behouden waardoor wij aan de eisen van onze verschillende klanten kunnen blijven voldoen.

Advies nodig over de winkelinrichting in uw onderneming?


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden
voor u als winkelinrichter? Neem dan contact op of download onze brochure voor de mogelijkheden.

BROCHURE DOWNLOADEN
Winkeldraadmanden voor de winkelinrichting.

Winkeldraadmanden

Voor artikelen die niet goed kunnen staan of stapelen, zijn winkeldraadmanden dé oplossing die de voorraad van uw winkel toch ordelijk sorteert. Winkeldraadmanden zijn verkrijgbaar voor ieder systeem, in diepte variërend. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos, zo kunt u kiezen voor inhangmanden, stapelmanden of draadcontainers waarmee u de winkelinrichting kunt perfectioneren.

Lees meer 

Winkelschappen voor de winkelinrichting.

Winkelschappen

Een winkelschap op maat betekent een optimale indeling van uw winkel. Met de winkelschappen van Drameco wordt er een effectieve lay-out gecreëerd voor een maximale omzet en zorgt u ervoor dat uw winkel er strak en professioneel uitziet. U kunt hierbij kiezen voor alleen draadschappen waardoor uw winkelinrichting er altijd hygiënisch en transparant uitziet of voor een combinatie met plaatschappen om zo de winkelinrichting een eigen identiteit te geven.  


Lees meer 

AGF

De meest winstgevende afdeling van uw onderneming mag niet alleen uit plastic kratten bestaan. Wij ontwerpen uw AGF winkelschap/stelling met een eigen identiteit. Hierbij heeft u de keuze uit een ontwerp op basis van draad maar ook een combinatie met plaat, hout en kunststof.

 

Divers

Naast winkeldraadmanden, winkelschappen en AGF winkelschappen/stellingen kan Drameco ook andere draadproducten voor winkelinrichtingen leveren. Door middel van displayhaken, hangpresentaties, seperaties en draadachterwanden kunt u de presentatie van de winkelinrichting perfectioneren.

Lees meer