Winkelinrichting
Oplossingen voor elk winkelinterieur

Wij zijn al 45 jaar een gerespecteerde partner voor talloze winkelinrichters. Door onze nuchtere instelling en het vermogen om met de klant mee te denken weten wij een oplossing te vinden voor elk winkelinterieur. Een flexibele productie met grote capaciteit en korte communicatielijnen staan bij Drameco centraal bij het produceren van draadproducten voor uw winkel. De winkelinrichting is voor een groot gedeelte verantwoordelijk voor het succes van uw winkel. Zo kan een optimale indeling van de winkel niet alleen bijdragen aan het verhogen van de omzet, maar verbetert het ook de ervaring van de consument in de winkel. De vorm en kleuren van de winkeldraadmanden en winkelschappen in uw winkelinterieur hebben hier direct effect op.

Een draadproduct op maat of uit voorraad?


Door het in-house productieproces van Drameco kunt u een klantspecifiek draadproduct op maat laten maken dat perfect afgestemd is op uw merk en winkel. Indien u liever een winkeldraadmand of winkelschap uit onze voorraad wilt dan is dit ook mogelijk.

Advies nodig over de winkelinrichting in uw onderneming?


Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw winkelinterieur of voor u als winkelinrichter? Neem dan contact op of download onze brochure voor de mogelijkheden.

KLIK OP DE AFBEELDING OM TE DOWNLOADEN

Winkeldraadmanden

Voor artikelen die niet goed kunnen staan of stapelen, zijn winkeldraadmanden dé oplossing die de voorraad van uw winkel toch ordelijk sorteert. Winkeldraadmanden zijn verkrijgbaar voor ieder systeem, in diepte variërend. De mogelijkheden hiervoor zijn eindeloos, zo kunt u kiezen voor inhangmanden, stapelmanden of draadcontainers waarmee u de winkelinrichting kunt perfectioneren.

Lees meer 

Winkelschappen

Een winkelschap op maat betekent een optimale indeling van uw winkel. Met de winkelschappen van Drameco wordt er een effectieve lay-out gecreëerd voor een maximale omzet en zorgt u ervoor dat uw winkel er strak en professioneel uitziet. U kunt hierbij kiezen voor alleen draadschappen waardoor uw winkelinrichting er altijd hygiënisch en transparant uitziet of voor een combinatie met plaatschappen om zo de winkelinrichting een eigen identiteit te geven.  


Lees meer 

AGF

De meest winstgevende afdeling van uw onderneming mag niet alleen uit plastic kratten bestaan. Wij ontwerpen uw AGF winkelschap/stelling met een eigen identiteit. Hierbij heeft u de keuze uit een ontwerp op basis van draad maar ook een combinatie met plaat, hout en kunststof.

 

Divers

Naast winkeldraadmanden, winkelschappen en AGF winkelschappen/stellingen kan Drameco ook andere draadproducten voor uw winkelinrichting leveren. Door middel van displayhaken, hangpresentaties, seperaties en draadachterwanden kunt u de presentatie van uw winkelinrichting perfectioneren.

Lees meer