Over onsWij zijn mogelijkmakers in metaal

Home | Over ons

Onze mogelijkmakers

Ons team van 50 toegewijde professionals staat klaar om uitdagingen aan te gaan en oplossingen te bieden die perfect passen bij jouw behoeften. Of het nu gaat om ontwerp, fabricage, montage of het combineren van verschillende materialen, wij maken het snel en betrouwbaar mogelijk dankzij onze korte communicatielijnen, moderne machinepark en flexibele aanpak. Al sinds 1973 zijn wij met plezier bezig met het realiseren van jouw metalen wensen.

Heb je een metalen product of onderdeel nodig voor jouw toepassing? Daag ons gerust uit!

Naar contact

Je eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mail

+31(0) 524 - 513 710verkoop@drameco.nl

Onze oplossingen

Ook de metalen producten en onderdelen in jouw wereld

Laat ons jouw klanten een comfortabele en efficiënte winkelervaring bezorgen met onze hoogwaardige metalen manden, schappen en bakken. Wij zijn experts in winkelinrichting en begrijpen jouw behoeften.

Hetzelfde geldt voor displays. Of het nu gaat om het perfect presenteren van producten in metalen displays of om effectieve reclame- en communicatiemiddelen, wij bieden duidelijke en overtuigende oplossingen om jouw bezoekers te informeren en te betrekken.

En er is nog veel meer mogelijk met metaal. Van technische producten tot aanpassingen en onderdelen, we hebben een breed scala aan oplossingen ontwikkeld die te vinden zijn in diverse sectoren zoals landbouw, bouw, onderwijs, sport, recreatie, gezondheidszorg, doe-het-zelf en industrie.

over ons

hoe wij het mogelijk maken

Aanvraag & briefing

Ontwerpfase

Technisch ontwerp & prototyping

Productie

Montage

Verpakking & distributie

Niets missen van de mogelijkmakers in metaal? Schrijf in voor onze Drameco nieuwsbrief!