Drameco.Mogelijkmakers in metaal

Home | Over ons

Mogelijkmakers in metaal, dat zijn we niet voor niets!

We voelen ons namelijk thuis in jouw wereld. Wat jij jouw klanten, bezoekers, patiënten of gebruikers ook wilt bieden, wij maken dat voor jou mede mogelijk. In metaal. Want daar zijn we goed in. Metalen technische producten, onderdelen en toevoegingen met een maximale lengte van 2 meter. Draadmanden en draadschappen. De combinatie van metalen buis, plaat- en draadartikelen. Maar ook metaal in combinatie met hout, karton en kunststof bijvoorbeeld. Soms is het metaal het onzichtbare onderdeel in het product of proces, soms is het metaal het eindproduct in de glanzende hoofdrol.

Wat je nodigt hebt in metaal, dat maakt Drameco mogelijk.

Drameco.

Ook de metalen producten en onderdelen in jouw wereld

Zo maken we comfortabel en efficiënt winkelen voor jouw klanten mogelijk. Met onze hoogwaardige metalen manden, schappen en bakken. Want de wereld van de winkelinrichting, die kennen wij.

Hetzelfde geldt voor de wereld van de displays. Van het optimaal presenteren van producten in metalen displays tot overtuigende reclame- en communicatiedragers. Duidelijk en overtuigend informeren en communiceren met jouw bezoekers, het is mogelijk dankzij metalen en andere displays.

Wat we nog meer in metaal mogelijk maken?

In allerlei technische producten. Door de jaren heen te veel om op te noemen. Maar één ding is zeker. Ook in jouw wereld maken we het in metaal. Overal vind je onze metalen producten en onderdelen terug. Ook in combinatie met andere materialen. Van agrarische branches tot de bouw en van het onderwijs tot sport en recreatie. Van medische branches tot DHZ en van de industrie en intern transport tot uiteenlopende veiligheidsmiddelen.

Metalen frames, dragers, roosters en schermen. Metalen beugels, lockers, profielen en wagentjes…

Kortom neem een kijkje in de verschillende werelden en ontdek dat het mogelijk is in metaal.

Drameco’s mogelijkmakers

Onze 50 toegewijde, no-nonsense medewerkers dagen zichzelf graag uit. Want wat is er in jouw situatie mogelijk in metaal?

Of we nu het metalen product of onderdeel voor je moeten ontwerpen, verbinden, omkasten, monteren, samenstellen, verbeteren of combineren met andere materialen. Dankzij de korte lijnen, het moderne machinepark en onze flexibele instelling maken we het betrouwbaar en snel voor je mogelijk. Dat doen we met veel plezier al sinds 1973.

Een metalen product of onderdeel voor jouw wereld nodig? Daag ons gerust uit.

Bel direct de metaalinfolijn

Naar Contact

Uw eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mailtje

+31(0) 524 - 513 710info@drameco.nl

over ons

hoe wij het mogelijk maken

Aanvraag & briefing

Ontwerpfase

Technisch ontwerp & prototyping

Productie

Montage

Verpakking & distributie

Niets missen van de mogelijkmakers in metaal? Schrijf in voor onze Drameco nieuwsbrief!