Draadschappen van metaal,
de voordelenDrameco maakt het voor je mogelijk.

Home | Winkelinrichting | Draadschappen

De metalen draadschappen van Drameco zijn pure Nederlandse producten en bieden in winkels volop voordelen. Allereerst zijn de schappen van draad sterk en veilig in gebruik. Ze dragen artikelen als wc-papier en flesjes koffiemelk en alles daar tussenin. Dankzij de kwalitatieve afwerking – de coating – is er geen enkele kans op beschadigingen voor gebruikers of producten, omdat er geen sprake is van scherpe kanten of scherpe punten.

Schappen van draadmetaal zijn daarnaast hygiënisch, omdat er geen vuil op blijft liggen. Er is geen zichtbare stofvorming dankzij de open mazen van de draden. Een bijkomend groot voordeel hierin is de netheid wanneer de schappen half gevuld of bijna leeg zijn. Met blikken bijvoorbeeld. Bij defecten aan verpakkingen vallen restanten mogelijk weer naar beneden op andere producten. Het is verstandig hier rekening mee te houden.

Een draadschap is transparant en laat dus ook veel licht door. Hierdoor heeft de hele stelling van het bovenste tot het onderste schap een open karakter. Bovendien komt dit ‘open gevoel’ uiteindelijk de gehele winkelruimte ten goede. Door de sterkte van het materiaal van de draadschappen is er geen sprake van deuken.

Draadschappen worden vaak ingezet in supermarkten en bouwmarkten ter vervanging van gesloten plaatschappen. Of omdat het een beter passende, luxere uitstraling geeft.

Vraag naar de mogelijkheden, bel de metaalinfolijn voor draadschappen

Drameco.

Voor iedere winkelinrichting een metalen draadschap

Draadschappen zijn in iedere winkelinrichting passend te maken. We maken namelijk zoveel verschillende uitvoeringen en maatvoeringen, dat een draadschap altijd in het betreffende winkelinterieur past, of passend gemaakt kan worden. Op deze manier dragen de metalen draadschappen bij aan de complete uitstraling van de winkelinrichting en versterken ze de merk- of winkelidentiteit.

Uitvoeringen van de draadschappen

Als het over draadschappen gaat, is er heel veel mogelijk. Uiteraard zijn de consoles die gebruikt worden in de winkel bepalend. Maar daarnaast valt er veel te kiezen. Een draadschap met de voorzijde van dubbele frontdraad. Een draadschap met een goot of een omzetting. Een speciaal prijsprofiel passend bij de eigen identiteit van het draadschap. Verzinkt verchroomd of in kleur gespoten. Drameco maakt het allemaal voor je mogelijk.

Bijna elke winkelketen kent een eigen uitvoering van de metalen draadschappen. De draadschappen worden daarom in diverse – op maat – uitvoeringen geproduceerd. Met bijvoorbeeld Tegometall-voorgoot (COOP Schweiz, EMTE), U-goot (C-1000, SdB), dubbele draad of strip (JUMBO, Famila, EDEKA).

Maatvoeringen van de draadschappen

De schappen van draadmetaal zijn mogelijk in verschillende breedtes, dieptematen en maaswijdte. De draadschappen hebben dieptematen tussen 10 en 80 cm en breedtematen tussen 50 en 133 cm. Uiteraard heeft ook de draagkracht invloed op de uitvoering en maatvoering. Mogelijkheden in sterkte en draagkracht worden door het aantal dwarsstrippen gerealiseerd en zijn op aanvraag.

Interesse in de metalen draadschappen van Drameco? Informeer nu naar de mogelijkheden!

Naar Contact

Uw eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mailtje

+31(0) 524 - 513 710info@drameco.nl