Specialist in draadschappen voor jouw winkelinrichting!Drameco maakt het mogelijk.

Home | Winkelinrichting | Draadschappen

Hoogwaardige metalen draadschappen voor jouw winkelinrichting

Metalen draadschappen zijn de perfecte oplossing voor winkeleigenaren die hun producten op een georganiseerde en aantrekkelijke manier willen presenteren. Deze schappen van duurzaam metaaldraad zijn niet alleen stevig genoeg voor verschillende producten, maar voegen ook een moderne uitstraling toe aan de winkel.

Je eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mail

+31(0) 524 - 513 710verkoop@drameco.nl

Waarom metalen draadschappen?

Sterkte en veiligheid

Onze draadschappen zijn stevig en veilig in gebruik, geschikt voor het dragen van diverse producten, van wc-papier tot flesjes koffiemelk, zonder risico op beschadigingen.

Hygiënisch design

Dankzij de coating en het open ontwerp van onze draadschappen blijft er geen vuil achter, waardoor ze hygiënisch zijn en stofvorming wordt geminimaliseerd.

Transparantie en lichtdoorlatendheid

De open mazen van de draden zorgen voor een transparant design en laten veel licht door, waardoor de hele winkelruimte een open en uitnodigend karakter krijgt.

Flexibiliteit in maatvoering en uitvoering

Onze draadschappen zijn verkrijgbaar in verschillende breedtes, dieptematen en maaswijdtes, en kunnen worden aangepast aan de specifieke behoeften van jouw winkelinrichting.

Voor elke winkelinrichting een op maat gemaakt metalen draadschap

Bij Drameco begrijpen we dat elke winkel zijn eigen unieke eisen heeft als het gaat om winkelinrichting. Daarom produceren wij draadschappen in diverse op maat gemaakte uitvoeringen, specifiek afgestemd op de individuele behoeften van onze klanten. Of je nu op zoek bent naar draadschappen met dubbele frontdraad, schappen met een goot, omzettingen of speciale prijsprofielen in de kleur van jouw keuze, wij maken het mogelijk.

Ontdek hoe onze op maat gemaakte draadschappen kunnen bijdragen aan de complete uitstraling van jouw winkelinrichting. Wij staan klaar om jou te helpen! Neem vandaag nog contact met ons op.

Onze opdrachtgevers