Metalen oplossingen
voor de agrarische sector.

Home | Maatwerk oplossingen | Agrarisch

Metaalinnovatie in de agrarische sector

Of het nu gaat om automatisering, robotisering, veiligheid of duurzaamheid, agrarische professionals moeten zich aanpassen en de kwaliteit hoog houden. Als vaste partner van stalinrichters en leveranciers in de agrarische industrie, staan wij klaar om essentiële veranderingen te vergemakkelijken.

Specialistische oplossingen voor de agrarische sector:

  • Metalen Kippenroosters: Optimaliseer de productiviteit en hygiëne in kippenstallen met onze innovatieve scharnierroosters, ontworpen voor maximale efficiëntie en minimale kans op kapotte eieren.
  • Ventilatieroosters: Essentieel voor de luchtventilatie in veeteelt- en plantenteeltomgevingen. Wij produceren hoogwaardige draadroosters voor diverse toepassingen, inclusief specifieke roosters voor ventilatie in varkensstallen.
  • Gaasmatten: Flexibele en sterke oplossingen voor diverse toepassingen in magazijnen, tuinen en interieurs. Volledig op maat gemaakt en beschikbaar in verschillende afmetingen en afwerkingen.

Je eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mail

+31(0) 524 - 513 710verkoop@drameco.nl

Waarom kiezen voor Drameco?

Maatwerk: Onze metalen producten worden volledig op maat gemaakt, afgestemd op jouw specifieke eisen en wensen.

Innovatie: Wij streven naar voortdurende innovatie om jouw agrarische processen te verbeteren en te optimaliseren.

Kwaliteit: Onze producten zijn gemaakt van de beste materialen en bieden duurzame oplossingen die lang meegaan.

Diversiteit: Of je nu diervriendelijke roosters, draadroosters, kippenroosters of gaasmatten nodig hebt, wij bieden een breed scala aan metalen oplossingen.

Flexibiliteit: Wij geloven we dat alles mogelijk is. Vertel ons jouw uitdagingen en wij vinden de juiste oplossing.

Maatwerkoplossing nodig? 

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe onze metalen oplossingen jou kunnen helpen bij het verbeteren van jouw agrarische processen. Ons team staat klaar om naar jouw behoeften te luisteren en een oplossing op maat te bieden.