Metalen oplossingen
voor de bouwsector.

Metaal in de bouw

In de wereld van de bouw draait alles om veiligheid en effici├źntie. Bij ons vind je een uitgebreid assortiment aan metalen producten en onderdelen die van cruciaal belang zijn in de bouw. Of je nu een bouwbedrijf, ijzerhandel, metaalhandel of gespecialiseerd installatiebedrijf bent, wij helpen je verder.

Specialistische oplossingen voor de bouwsector

Je kunt bij ons terecht voor verschillende oplossingen, zoals zwaar metaal voor borstweringssystemen, montagesystemen, geveldragers, luifelbeugels en speciale kolomsteunbeugels. Daarnaast bieden we op maat gemaakte stalen hekwerkonderdelen, draadmatten, metaalgaas, metalen beugels en bouwankers in verschillende vormen. Specifiek voor de bouwplaats bieden we metalen kledinglockers met gaasconstructies voor verbeterde ventilatie, ideaal voor het opbergen van zware en dikke bouwkleding.

Displays voor bouwmarkten en doe-het-zelfzaken

Ook voor displays in bouwmarkten en doe-het-zelfzaken leveren we diverse oplossingen, waaronder winkel-, showroom- en communicatiedisplays voor bouwartikelen en gereedschappen.

Waarom kiezen voor Drameco?

Maatwerk: Onze metalen producten worden volledig op maat gemaakt om te voldoen aan jouw specifieke eisen en wensen.

Innovatie: Wij streven naar innovatie om bouwprocessen te verbeteren en te optimaliseren.

Kwaliteit: We gebruiken de beste materialen voor onze producten, zodat ze lang meegaan.

Diversiteit: Of je nu op zoek bent naar montagesystemen, geveldragers, draadmatten of andere bouwtoepassingen, wij hebben de oplossing voor jou.

Flexibiliteit: Wij geloven dat alles mogelijk is. Vertel ons jouw uitdagingen en wij vinden de juiste oplossing.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij maken het mogelijk voor je in metaal!

+31(0) 524 - 513 710verkoop@drameco.nl