Metalen oplossingen
voor het onderwijs.

Home | Maatwerk oplossingen | Onderwijs

Oplossingen voor het onderwijs

Hoewel je misschien niet meteen aan technische producten en metalen toepassingen denkt binnen het onderwijs, weten professionals in schoolinrichting en gebouwinrichting beter. Drameco biedt een breed scala aan metalen oplossingen voor onderwijsomgevingen, variërend van onderdelen voor lesgeven en presentaties tot veilige opslag van boeken, rapporten en eigendommen.

Specialistische oplossingen voor het onderwijs

Metalen lockers en archiefkasten

Wij leveren “hufterproof” lockerkasten en mobiele archiefkasten van staal, perfect geschikt voor veilige opslag binnen onderwijsinstellingen.

Metalen frames voor digiborden

Lichtgewicht frames voor tv-schermen, voorzien van poedercoating en zorgvuldig gemonteerd voor een veilig transport naar de leverancier van digiborden.

Naast klaslokalen en lerarenkamers zijn er talloze andere ruimtes in het onderwijs waar metalen oplossingen van pas komen. Denk aan mediabibliotheken, archieven, kantines en sportruimtes. Bij Drameco streven we ernaar om aan al deze behoeften te voldoen.

Je eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mail

+31(0) 524 - 513 710verkoop@drameco.nl

Waarom kiezen voor Drameco?

Maatwerk: Onze metalen producten worden volledig op maat gemaakt, afgestemd op de specifieke behoeften van onze klanten.

Innovatie: We blijven streven naar innovatie om de onderwijsprocessen te verbeteren en te optimaliseren.

Kwaliteit: Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden duurzame oplossingen voor langdurig gebruik.

Diversiteit: Of je nu lockers, archiefkasten, werkbladen of andere metalen oplossingen nodig hebt, wij bieden een breed scala aan producten.

Flexibiliteit: We geloven dat alles mogelijk is. Vertel ons je uitdagingen en wij vinden de juiste oplossing.

Vragen of meer weten?

Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe onze metalen oplossingen kunnen bijdragen aan jouw onderwijsinstelling. Ons team staat klaar om naar je behoeften te luisteren en op maat gemaakte oplossingen te bieden.