Metalen oplossingen
voor sport & recreatie

Home | Maatwerk oplossingen | Sport & Recreatie

Maatwerk voor sportfaciliteiten

Of je nu op zoek bent naar vaste of verplaatsbare sporttoestellen, sportinstallaties of speeltoestellen, wij helpen je verder. Van afsluitbare ballenwagens en lockers tot stalen tennisnetpalen en kledinglockers, wij bieden een breed assortiment aan metalen producten voor een veilige en hygi├źnische sportomgeving.

Wij maken het voor je

Heb je specifieke metalen onderdelen nodig voor elektrisch verrolbare werkbalken, klimtouwinstallaties, ringenstellen, volleybal- en basketbalinstallaties, of andere sportvoorzieningen? Wij staan klaar om maatwerkoplossingen te bieden die aansluiten bij jouw behoeften. Ook voor opbergoplossingen zoals lockers, transportwagens en opbergframes ben je bij ons aan het juiste adres.

Je eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mail

+31(0) 524 - 513 710verkoop@drameco.nl

Displays voor sportartikelen

Naast functionele toepassingen leveren wij ook displays voor sportartikelen, zoals reclamedragers voor tennisrackets en point-of-sale-displays voor wintersportschoenen. Wij denken graag met je mee om doeltreffende presentaties te realiseren die jouw sportartikelen optimaal presenteren.

Of je nu standaardproducten nodig hebt of op zoek bent naar maatwerk, wij zijn er om jouw wensen te vervullen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek wat wij voor jou kunnen betekenen.