Drameco.Metalen producten in de bouw

Veiligheid en efficiënt werken, daar draait het vooral om in de wereld van de bouw. De metalen onderdelen, producten en toepassingen zijn in de bouw zeer divers. We leveren producten en onderdelen van metaal aan uiteenlopende toeleveranciers in de bouw, maar ook aan de ijzerhandel, metaalhandel en speciale installatietechniekbedrijven. Drameco maakt het in de bouwbranche hoe dan ook op allerlei vlakken mede mogelijk.

Technische producten van metaal in de bouw

Zomaar een greep uit de producten en onderdelen die Drameco ontwikkelt, produceert en levert ten behoeve van de bouw; zwaar metaal voor borstweringssystemen ten behoeve van balustrades en balkons, allerlei montagesystemen, geveldragers en luifelbeugels voor dakgoten. Maar ook metalen beugels voor specifieke kolomsteun overspanningen. Daarnaast allerlei stalen hekwerk onderdelen, draadmatten, metaalgaas en metalen beugels op maat. Ook bouwankers maken we voor je mogelijk in allerlei speciale vormen.

Metalen kledinglockers op de bouwplaats

Ook lockers van draadmetaal voor op de bouwplaats behoren tot de mogelijkheden. Bouwkleding wordt steeds zwaarder en dikker. Daardoor droogt de kleding ook steeds minder snel. Voor de metalen kledinglockers op de bouw passen we daarom gaasmateriaal toe voor een betere ventilatie. We denken dus graag met je mee in de mogelijkheden in metaal in de bouwbranche.

Displays in de wereld van de bouw

Daar waar de bouwvakkers en voormannen hun materialen ophalen, bij de bouwmarkten en doe-het-zelf ketens, leveren we allerlei displays. Winkeldisplays, showroomdisplays en communicatiedisplays voor een breed assortiment artikelen die in de bouwhandel verkocht worden. Denk aan werkhandschoenen, veiligheidsbrillen, hangsloten, maar ook betonscharen en allerlei andere gereedschappen.

Jouw metalen toepassing?

Op zoek naar metalen onderdelen voor montagesystemen in de bouw? Interesse in metalen onderdelen voor geveldragers? Borstweringssystemen, stalen hekwerken onderdelen, metaalgaas of draadmatten? Deze opsomming van wat we mogelijk maken in metaal voor de bouw is zeker niet uitputtend. Ook allerlei producten en onderdelen voor klimaat- en verlichtingssystemen, roldeuren, etagevloeren, trappen en gevelbekleding zijn bijvoorbeeld mogelijk.

Drameco is een vertrouwde partner voor allerlei partijen die actief zijn in de bouwbranche in de breedste zin van het woord. Informeer daarom zeker bij ons naar de mogelijkheden in jouw specifieke situatie of voor jouw specifieke bouw gerelateerde behoefte.

Uw eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mailtje

+31(0) 524 - 513 710info@drameco.nl
Drameco.

Het laatste nieuws uit onze branche

Drameco.

Directiewisseling Drameco

Daniël ten Hoor

Daniël ten Hoor neemt bij Drameco de leiding over van René Lijzenga

Lees verder