Drameco.Toepassingen van metaal in het onderwijs

Metaal producten in onderwijsomgevingen? Je legt misschien niet zo snel de link met technische producten en metalen toepassingen in deze educatieve branche. Toch weten schoolinrichters, gebouwinrichters en interieurinrichters gespecialiseerd in de onderwijswereld wel beter. Drameco verzorgt voor de onderwijsbranche allerlei metalen oplossingen. Onderdelen voor toepassingen tijdens het lesgeven, tijdens het geven van presentaties, en om op school de boeken, rapporten of eigendommen veilig en netjes op te bergen bijvoorbeeld.

Zo verzorgt Drameco onderdelen voor metalen lockers en archiefkasten, maar ook diverse RVS werkbladen en metalen onderdelen van schoolmeubilair als stoelen, tafels en tafelbladen.

Toepassingen van metaal zijn ook in de wereld van het onderwijs dus legio. Daarbij is bij de schoolinrichting vaak speciale aandacht voor verduurzaming, met de blik gericht op de toekomst en het creëren van een prettige sfeer voor gebruikers als speerpunt.

Bel daarom nu de metaalinfolijn voor technische producten in het onderwijs.

Uw eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mailtje

+31(0) 524 - 513 710info@drameco.nl
Frames voor digiborden

Wat dacht je van speciale metalen frames voor digiborden? Deze frames bestaande uit licht constructiewerk voor tv-schermen bevatten een aantal metalen buis- en plaat metalen onderdelen. De frames krijgen in onze eigen productiefaciliteit in Coevorden een poedercoat laag en het geheel wordt netjes gemonteerd en verpakt voor transport naar de leverancier van digiborden.

Onderdelen voor metalen lockers en archiefkasten

Het veilig opbergen van eigendommen binnen onderwijsomgevingen is belangrijk. Voor lockers in het onderwijs produceren we deurframes voor stabiele en ‘hufterproof’ lockerkasten. Archiefkasten van staal

produceren we ook. Doordat deze archiefkasten op pallets te plaatsen zijn, is de toepassing flexibel. De metalen kasten zijn hierdoor als gewenst mobiel.

Natuurlijk zijn er veel meer metalen toepassingen in de onderwijsomgeving te bedenken. Het draait namelijk niet alleen om de klaslokalen en lerarenkamer. Maar ook om andere ruimtes als de mediabibliotheek, het archief, de kantine en sportruimte bijvoorbeeld.

Aarzel dan ook niet om contact met Drameco op te nemen om ook jouw specifieke behoefte in het onderwijs mogelijk te maken.

Drameco.

Het laatste nieuws uit onze branche

Drameco.

Directiewisseling Drameco

Daniël ten Hoor

Daniël ten Hoor neemt bij Drameco de leiding over van René Lijzenga

Lees verder