Drameco.Metalen plaat-, buis- en draadmateriaal in sport & recreatie

Home | Mogelijkheden in jouw branche | Sport & Recreatie

Om veilig te sporten, spelen en recreëren is het van groot belang dat sporthallen, speelzalen, gymzalen en turnzalen veilig ingericht zijn. Dat de inrichting op specifieke sportieve activiteiten afgestemd is. Metalen producten en onderdelen van Drameco maken dit mede mogelijk voor sporthalinrichters, fabrikanten van speeltoestellen en de sportbenodigdhedenhandel.

Maar ook vaste en verplaatsbare sporttoestellen, sportinstallaties en sport- en speeltoestellen moeten robuust en ‘hufterproof’ zijn. Bijvoorbeeld losse sportartikelen en allerlei recreatieve attributen moeten ook veilig opgeborgen kunnen worden. Hygiëne en het voorkomen van diefstal van sportartikelen is daarnaast van groot belang.

Bij veel van deze voorbeelden van technische producten uit de wereld van sport en recreatie spelen metalen plaat-, buis- en draadmateriaal een belangrijke rol. Sportiviteit en recreatie, daar ondersteunt Drameco inrichters van sportfaciliteiten, de sportbenodigdhedenhandel en leveranciers van sport- en recreatietoestellen graag professioneel bij.

Informeer daarom meteen naar de mogelijkheden in metaal voor de wereld van sport en recreatie.

Metalen producten voor sport- en recreatie inrichtingen en toestellen

De sportbranche is – net als de recreatieve branche – bepaald geen onbekende voor Drameco. Tal van geproduceerde metalen sportproducten en technische onderdelen vinden hier hun bestemming. Van metalen afsluitbare ballenwagens en metalen ballenlockers tot aan stalen tennisnetpalen. En van stalen kledinglockers tot metalen tassenlockers in de sportieve omgevingen in het onderwijs. Maar ook allerlei onderdelen als metalen deurframes voor opbergsystemen, ophangbeugels sportfietsen en rvs beugels op maat.

Heb je als sporthalinrichter of fabrikant van sport- en speeltoestellen metalen onderdelen nodig voor bijvoorbeeld elektrisch verrolbare werkbalken, klimtouwinstallaties, ringenstellen, elektrische hijsunits, klimrekken, (wand)trampoline haakjes, volleybal- en basketbalinstallaties of klimsportinstallaties?

Of het nu gaat over vaste of verplaatsbare sporttoestellen om te springen of turnen, onderstellen voor tribunestoeltjes, of beschermroosters voor klokken en verlichting in de sporthal, daar waar metaal nodig is, kan Drameco het mogelijk maken. Dat geldt ook voor het opbergen van allerlei sporttoestellen en accessoires, zoals allerlei soorten en maten lockers, transportwagens en opbergframes.

Uw eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mailtje

+31(0) 524 - 513 710info@drameco.nl
Communicatiedisplays voor sportartikelen

Ook allerlei soorten displays in sport en recreatie worden door Drameco geleverd. Reclamedragers voor tennisrackets en tennisballen bijvoorbeeld. Maar ook point-of-sale-displays voor wintersportschoenen, wandelschoenen, kettingen en haken.

Je ziet het, Drameco maakt het sporten en recreëren graag mede mogelijk. Moet het volledig op maat zijn? Ook dat kan. Informeer als sporthalinrichter, fabrikant van

speeltoestellen of handelaar in sportbenodigdheden zeker bij Drameco

Je ziet het, Drameco maakt het sporten en recreëren graag mede mogelijk. Moet het volledig op maat zijn? Ook dat kan. Informeer als sporthalinrichter, fabrikant van speeltoestellen of handelaar in sportbenodigdheden zeker bij Drameco!

Drameco.

Het laatste nieuws uit onze branche

Drameco.

Directiewisseling Drameco

Daniël ten Hoor

Daniël ten Hoor neemt bij Drameco de leiding over van René Lijzenga

Lees verder