Winkeldraadmanden
Eenvoudig en veelzijdig

Winkeldraadmanden behoren tot een van de belangrijkste onderdelen van uw winkelinrichting. Een winkeldraadmand zorgt er niet alleen voor dat uw producten netjes en representatief getoond worden, maar ook hoe een consument uw merkidentiteit en winkel ervaart. Drameco kan u hierbij helpen door een winkeldraadmand op maat te laten maken. Door onze klantgericht werkwijze en gemoderniseerde productieproces zorgen wij ervoor dat uw winkeldraadmanden worden afgestemd op uw wensen. Lees hieronder verder over de verschillende variaties voor winkeldraadmanden.

Winkeldraadmanden in de vorm van inhangmanden.

Inhangmanden

Als producten niet kunnen staan of gestapeld worden, is de inhangmand dé oplossing voor het sorteren van uw voorraad. Deze variant van winkeldraadmanden zijn verkrijgbaar voor ieder type systeem waardoor er altijd een oplossing mogelijk is voor uw winkelinrichting. De inhangmanden van draad variëren in diepte van 37 tot 57 cm en breedte van 66,5 tot 125 cm. Onze separaties gemaakt van draad zorgen er vervolgens voor dat uw nieuwe inhangmanden kunnen worden ingedeeld in meerdere segmenten.

Winkeldraadmanden in de vorm van stapelmanden.

Stapelmanden

Een stapelmand gemaakt van draad kan in twee verschillende varianten worden geleverd. U heeft hierbij de keuze uit een stapelmand gemaakt uit één geheel of een inklapbare variant. Een stapelmand van draad is hierdoor de perfecte oplossing voor een winkelinrichting waarin ruimte een probleem is. De stapelbare draadmanden variëren in diepte van 37 tot 77 cm en breedte van 66,5 tot 133 cm.

Winkeldraadmanden in de vorm van draadcontainers.

Containers

Een draadcontainer is ideaal voor het presenteren of vervoeren van ronde of moeilijk stapelbare artikelen. De draadcontainers van Drameco zijn robuust en sterk zodat er ook zware producten in kunnen worden gepresenteerd.. Vanwege de open constructie is deze versie van de klassieke winkeldraadmand eenvoudig schoon te houden waardoor uw producten vuilvrij blijven gedurende de dag. 

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Wij helpen u graag bij het maken van uw keuze voor een winkeldraadmand van Drameco. Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

BROCHURE DOWNLOADEN

Meer informatie:

Inhangmanden
Voor artikelen die niet goed kunnen staan of stapelen, is de inhangmand dé oplossing die de voorraad toch ordelijk sorteert. Bij varianten zonder zijwand kunnen separaties gebruikt worden om iedere vakbreedte te creëren. Manden zijn verkrijgbaar bij ieder systeem, in diepte variërend tussen 37 en 57 cm, in breedte tussen 66,5 en 125 cm.  
Stapelmanden
Voor artikelen die niet goed kunnen staan of stapelen is een stapelmand een oplossing die de voorraad toch ordelijk sorteert. Varianten uit één geheel of inklapbaar voor beperkte transportruimte De manden zijn verkrijgbaar in diverse afmetingen en uitvoeringen; in diepte variërend tussen 37 en 77 cm, in breedte tussen 66,5 en 133 cm. 
Containers
De container is ideaal voor het presenteren of vervoeren van volumineuze of lastig stapelbare artikelen. Ze zijn robuust en sterk zodat ze veel gewicht kunnen dragen. Een draadcontainer is vrij van vuil en dus altijd blijvend schoon.