Metalen displays

Welkom in de wereld van metalen displays

Home | Metalen displays

Communicatiedisplays, presentatiedisplays, reclamedragers, winkelinrichting displays, baliedisplays, vloerdisplays, POS-materiaal… De wereld van de displays kent voor Drameco geen geheimen. Of het nu puur functioneel hangt of staat, verkoop bevorderend is, als etalage fungeert, of iets presenteert, de metalen winkel- en communicatiedisplays van Drameco maken het mogelijk.

Ergens net even wat extra aandacht op vestigen. Verleiden tot aankoop. De stopkracht op de route vergroten. Impulsaankopen stimuleren. De herkenbaarheid en identiteit van je merk verstevigen. Een product introduceren. Sturen op gewenst gedrag. Bezoekers informeren en klanten instrueren. Even iets laten proeven, aanraken, uitproberen… Zomaar een greep uit wat je met Drameco ‘s metalen displays kunt bereiken. We maken voor iedere branche elk gewenste metalen display volledig op maat.

Meteen weten wat er voor jou mogelijk is? Bel ons voor displays.

Oneindige mogelijkheden metalen communicatiedisplays

Drameco kent de wereld van metalen displays van binnen en buiten. Je kunt het zo gek niet bedenken, of we hebben er ervaring mee. Van vloerdisplays voor droogmolens en BBQ’s tot baliedisplays voor snoep, ijsjes en (lees)brillen. En van point-of-sale displays voor horloges en handcrème tot communicatiedisplays voor plantenvoeding, siliconenkit en skiuitrusting. Van displays voor stalen van laminaat en verfblikken.

Als het gaat om doeltreffende presentaties, ga dan voor de metalen displays van Drameco. Van over winkelinrichting displays en communicatiedisplays tot point-of-sale materialen en reclamedragers. Maar ook van counterdisplays en toonbankdisplays tot vloerdisplays, maakt Drameco het mogelijk.

One-stop-shop voor winkeldisplays van metaal

Dankzij de oneindige mogelijkheden op het gebied van winkeldisplays creëert Drameco met metalen displays de totale winkelbeleving. Maar ook metalen displaymateriaal in de combinatie met materialen als kunststof, hout of karton. Of met tekstborden en fotobanners van textiel. We denken graag mee over het ontwerp, leveren complete displays, netjes ingepakt, voorzien van montage instructie. Kant en klaar voor montage op locatie.

Doelgerichte metalen displays

Gaat het bijvoorbeeld om winkelinrichting displays om zo snel mogelijk zo veel mogelijk verkoop te genereren? Denk dan bij goedkopere gebruiksgoederen of food aan slimme metalen displays voor presentatie in bulkvorm.

Wil je dat consumenten kennis maken met een volledig nieuw product? Een product weer eens extra in de spotlight zetten? Bezoekers in de showroom een demo laten bekijken? Geïnteresseerden uitgebreider informeren? Ga dan voor metalen displays met artwork, in combinatie met materialen als kunststof, hout of bijvoorbeeld met ingebouwd LCD scherm.

Dus ben je ontwerper, inrichter of bijvoorbeeld reclamemedewerker? Op zoek naar eenvoudige metalen baliedisplays of luxe wanddisplays en vloerdisplays? In kleine aantallen of de grootste? Drameco’s mogelijkmakers gaan vanuit hun diepgaande kennis en ervaring graag met of voor je aan de slag.

Informeer nu naar de uitgebreide mogelijkheden rondom displays.

Uw eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mailtje

+31(0) 524 - 513 710info@drameco.nl
Drameco.

Het laatste nieuws uit onze branche

Drameco.

Directiewisseling Drameco

Daniël ten Hoor

Daniël ten Hoor neemt bij Drameco de leiding over van René Lijzenga

Lees verder