Winkelschappen
Transparant en blijvend schoon

Een winkelschap op maat betekent niet alleen een strakke en professionele uitstraling, maar ook een overzichtelijke presentatie van uw producten. De unieke werkwijze van Drameco zorgt ervoor dat uw winkelschappen volledig naar wens worden geproduceerd. Hierbij heeft u de keuze om winkelschappen te laten maken van draad, plaat, hout, glas, kunststof en karton. De winkelschappen van Drameco zijn in veel uitvoeringen en maatvoeringen te leveren waardoor er altijd een oplossing te vinden is voor uw winkelinterieur.

Winkelschappen in de vorm van draadschappen.

Draadschappen

Winkelschappen gemaakt van draad brengen veel voordelen met ons mee, door de open constructie is er geen kans dat vuil zich opstapelt tussen de producten en wordt er genoeg licht doorgelaten waardoor uw producten te allen tijde goed zichtbaar blijven voor de consument. Daarnaast zijn winkelschappen van draad sterk van constructie, waardoor de winkelschappen duurzaam in gebruik zijn. Draadschappen zijn hierdoor over het algemeen de perfecte oplossing voor uw winkel. De draadschappen variëren in diepte van 10 tot 80 cm en breedte van 50 tot 133 cm.

Winkelschappen in de vorm van plaatschappen.

Plaatschappen

Winkelschappen gemaakt van plaat zorgen ervoor dat uw winkel een moderne en strakke uitstraling krijgt. Bij plaatschappen wordt er een combinatie van draad, buis en plaat gebruikt om uw winkelschappen efficiënt en professioneel te produceren. Vanwege onze professionele kennis van draad, buis en poedercoaten wordt de productie volledig in-house gedaan waardoor uw winkelschappen helemaal naar uw wens worden gemaakt. Drameco heeft door haar ruim 40 jaar ervaring een oplossing voor elk probleem.

Winkelschappen op maat in vele combinaties.

Combinaties

Drameco heeft voor winkelschappen waarvoor een exclusieve presentatie nodig is dé oplossing. Door onze jarenlange expertise van winkelschappen heeft u ook de mogelijkheid om een variant te kiezen waarbij een combinatie wordt gemaakt van draad, staal, hout, glas, kunststof en karton. De mogelijkheden zijn eindeloos waardoor Drameco zelfs voor de meest complexe opdrachten een oplossing kan vinden.

Voor welke uitvoering winkelschappen kiest u?

Nog geen keuze kunnen maken tussen draadschappen, plaatschappen of een variant gemaakt van hout, glas, kunststof of karton? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden of download de brochure.

BROCHURE DOWNLOADEN

Meer informatie:

Draadschappen
Steeds meer winkels ontdekken de voordelen van het draadschap. Hygiënisch, omdat er nooit vuil op ligt. Transparant, omdat het schap licht doorlaat. Sterk, omdat ‘deuken’ achterwege blijven. Drameco schappen zijn er in zo veel uitvoeringen en maatvoeringen, dat ze altijd bij de winkelidentiteit passen. Met Tegometall-voorgoot (COOP Schweiz, EMTE), U-goot (C-1000, SdB), dubbele draad of strip (JUMBO, Famila, EDEKA), dieptematen tussen 10 en 80 cm, breedtematen tussen 50 en 133 cm.
Plaatschappen
Plaatproducten en combinaties met draad en buis  zijn een sterke uitbreiding op ons leverings- programma geworden. De plaatlaser, de diverse kantbanken samen met de professionele kennis die we in huis hebben ontwikkelen we in opdracht diverse complexe maar ook eenvoudige oplossingen. Samen met de know-how  van draad,  buis en de poedercoatlijn een perfecte flexibele alles in één huis productie.    
Andere materialen
Hout, glas, kunststof of karton. Eindeloze mogelijkheden