Metalen oplossingen
voor veiligheidsmiddelen.

Home | Maatwerk oplossingen | Veiligheidsmiddelen

Onze hoogwaardige producten zijn ontworpen om veilig werken op verschillende gebieden te ondersteunen, of het nu gaat om werken op hoogte, brandpreventie of het beschermen van complexe ruimtes. Wij bieden diverse metalen veiligheidstoepassingen om jouw werkomgeving veiliger te maken.

Brandveiligheidsmiddelen en metaal

Drameco produceert op grote schaal metalen onderdelen voor brandpreventie en brandwerendheid, bijvoorbeeld onderdelen voor haspelwagens. Wij leveren op maat gemaakte oplossingen voor jouw specifieke behoeften.

Metalen onderdelen tijdens een pandemie

Ook tijdens een pandemie staat Drameco voor je klaar om veilig werken mogelijk te maken. Onze metalen producten helpen bij het creëren van virusvrije werkomgevingen en bieden slimme oplossingen voor desinfectie, zoals onze Smart Covid Kit en desinfectiezuilen.

Displays voor veiligheidsmiddelen

Drameco is gespecialiseerd in communicatiedisplays en biedt metalen displays voor veiligheidsmiddelen. Of het nu gaat om displays voor winkelinrichting of communicatie, bij ons vind je wat je nodig hebt. Wij leveren complete oplossingen om jouw veiligheidsmiddelen op een effectieve manier te presenteren.

Meer weten of benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je werkzaam in de wereld van veiligheidsmiddelen en op zoek naar metalen onderdelen, producten of displays? Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar zelf hoe wij veilig werken mogelijk maken.

Je eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mail

+31(0) 524 - 513 710verkoop@drameco.nl