Metaaloplossingen voor
de meubelindustrie.

Home | Maatwerk oplossingen | Meubelindustrie

Maatwerk voor de meubelindustrie

Metaal is onmisbaar in de meubelindustrie. Bij Drameco bieden we een divers assortiment aan metalen producten en onderdelen, speciaal ontworpen voor verschillende omgevingen zoals winkels, onderwijsinstellingen en zorginstellingen. Van draadbanken tot frames, poten en staanders voor meubels zoals tafels en stoelen, onze oplossingen zijn afgestemd op de behoeften van jouw sector. Denk aan stevige vierkante stalen poten die marmeren tafelbladen kunnen dragen, of handige ophanghaken voor stoffen wandpanelen waar boekenplanken en lamphouders aan kunnen worden bevestigd.

Je eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mail

+31(0) 524 - 513 710verkoop@drameco.nl

Specialistische oplossingen voor de meubelindustrie

Stalen frames en poten

Versterk de stevigheid en duurzaamheid van je meubels met onze hoogwaardige stalen frames en poten, geschikt voor diverse omgevingen en ontwerpen.

Wandbekleding en displays

Transformeer je ruimte met onze wandbekleding en displays, waaronder ophanghaken voor stoffen wandpanelen en communicatiedisplays voor het presenteren van je producten en aanbiedingen.

Ons deskundige team staat klaar om jouw project te ondersteunen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij kunnen bijdragen aan jouw specifieke behoeften in de meubelindustrie.