Drameco.Metaal in de meubelindustrie

Home | Mogelijkheden in jouw branche | Meubelindustrie

Of het nu gaat over een prettige werkomgeving met metalen meubels of wonen met metalen design meubelen, metaal heeft in deze trendgevoelige wereld een streepje voor als het gaat over uitstraling, duurzaamheid en stevigheid. Belangrijk voor de meubelindustrie zijn functionaliteit en esthetiek.

Leveranciers van meubilair vinden bij Drameco allerlei soorten stalen frames voor meubels, rvs meubelpoten, tafels, allerlei buisframes, draadframes en draadvormen. En dat is slechts een greep uit de uitgebreide mogelijkheden van Drameco als het gaat over metaal binnen de meubelindustrie.

Variatie in metalen producten en onderdelen in de wereld van het meubilair

Drameco produceert voor velen toeleveranciers in de meubelindustrie metalen producten en onderdelen. Van draadbanken bij NS-treinstations tot allerlei frames, poten en staanders voor meubels als tafels en stoelen in winkelinterieurs, onderwijs en bijvoorbeeld de zorg. Zoals vierkante stalen poten die marmeren tafelbladen kunnen dragen. En om de grote verscheidenheid aan te geven, wat dacht je in de categorie wandbekleding van ophanghaken voor stoffen wandpanelen waaraan boekenplanken en lamphouders worden gemonteerd?

Displays in de meubelindustrie

Ook produceren we een grote verscheidenheid aan communicatiedisplays voor bijvoorbeeld showrooms in de meubelindustrie. Denk aan reclame- en point-of-sale displays of displays voor stalen van vloerpanelen als laminaat en parket.

Naast meubilair voor binnen ook meubilair voor buiten

Metalen buitenmeubilair produceren we vaak van draadmateriaal. Bijvoorbeeld straatmeubilair voor gemeenten als opdrachtgever. Denk aan draadbanken op treinstations. Daarbij is vandalismebestendigheid een belangrijk aandachtspunt. Metaal heeft daarin uiteraard een groot voordeel qua sterkte van het materiaal. Ook schoon meubilair en eenvoudige reiniging zijn hierbij van belang. Metaal heeft ook hier weer een voordeel omdat vuil slecht hecht en relatief eenvoudig te verwijderen is.

Meubilair met buitenbestemming kunnen we volledig op maat maken. Samen met opdrachtgevers zorgen we dat het design van het stadsmeubilair zowel praktisch als eigentijds is.

Van ontwerp tot productie, verpakking en transport in de meubelindustrie, vraag het de mogelijkmakers van Drameco!

Uw eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mailtje

+31(0) 524 - 513 710info@drameco.nl
Drameco.

Het laatste nieuws uit onze branche

Drameco.

Directiewisseling Drameco

Daniël ten Hoor

Daniël ten Hoor neemt bij Drameco de leiding over van René Lijzenga

Lees verder