Drameco.

Directiewisseling Drameco

Home | News | Directiewisseling Drameco

Daniël ten Hoor neemt bij Drameco de leiding over van René Lijzenga.

René: “Na ruim twee jaar interim aansturing is Drameco klaar voor de volgende fase. In de afgelopen jaren lag de focus op het professionaliseren van de organisatie, in de breedste zin. We hebben in deze periode goede dingen bereikt samen.

Er is een omzetgroei van ruim meer dan 50% gerealiseerd. We hebben fors geïnvesteerd in ondersteunende software om de planningsprocessen te verbeteren, met als resultaat dat zowel levertijden korter worden, als doorlooptijden van orders verkort zijn. Bovendien zijn we volop bezig met commercie en hebben we de corporate identity opnieuw vastgesteld met als resultaat een nieuwe look en feel en frisse website.

Ik heb deze interim opdracht met veel plezier vervult. Er staat nu een stevig fundament dat gezond is. Daniël kan vanuit zijn ruime kennis en ervaring bij diverse metaalbedrijven hierop verder doorbouwen met het team. Zo vergt het nog de nodige inzet op het gebied van organisatie en verkoop bijvoorbeeld. Er ligt voor hem in ieder geval voldoende uitdaging om verder te professionaliseren, de ingezette groei voort te zetten met ambitieuze plannen.”

Daniël: “René heeft hier in de afgelopen periode iets moois neergezet. Aan mij nu de taak om met het team qua professionaliteit en groei de volgende stap te zetten. Daar heb ik heel veel zin in, het is voor mij een mooie uitdaging.

Ik houd van het optimaliseren van het productieproces, verbeteringen doorvoeren waar mogelijk en het geheel efficiënter maken. Zodat we samen met minder inspanning meer bereiken. Waar René een interim rol vertolkte, is mijn rol voor de lange termijn. De relatie met de medewerkers en de klanten hebben hierin mijn focus. Samen verbeteren en samen verder groeien, dat is het doel.”

René: “Ik wens Daniël alle succes om met het bestaande team verder te professionaliseren, de nodige stappen te zetten met klanten en zo natuurlijk nog meer voor hen mogelijk te maken in metaal!”

Wil je Daniël persoonlijk leren kennen? Bel of mail hem gerust.

Contactgegevens Daniël ten Hoor:

daniel.tenhoor@drameco.nl

GSM +31 (0)6 19 81 22 61

 

 

 

René Lijzenga

René Lijzenga

 

 

 

 

 

 

 

Daniël ten Hoor

Daniël ten Hoor

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Wil je dat Drameco het ook voor jou mogelijk maakt in metaal?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mailtje

+31(0) 524 - 513 710info@drameco.nl