Drameco in een fris jasje!

Home | News | Drameco in een fris jasje!

Je ziet het, Drameco heeft een nieuwe, frisse uitstraling gekregen. Zowel het logo, de huisstijl als deze website. Eens in de zoveel tijd moet je namelijk bij jezelf te rade gaan. In de afgelopen periode hebben we eens goed over onszelf en onze positionering nagedacht.

We hebben ontzettend veel verschillende mogelijkheden in huis als het gaat over metalen producten, onderdelen en toevoegingen. In de combinatie van metalen buis, plaat- en draadartikelen. En dan ook nog eens metaal in combinatie met hout, karton en kunststof.

Dat is dus uitgebreid en veelomvattend. Straalden we nog wel uit wat we allemaal kunnen? Kwam onze boodschap duidelijk genoeg over bij onze relaties? En dan alle verschillende branches waarin we werkzaam zijn, herkennen onze klanten zich hier voldoende in?

Grotendeels wel gelukkig, maar toch was het ook tijd voor verdere verduidelijking en aanscherping. We hebben onszelf daarom op dit vlak opnieuw uitgevonden en het resultaat samengevat in een duidelijke, nieuwe boodschap voor jou:

Drameco, mogelijkmakers in metaal

Want dat is samengevat wat we doen. We maken het mogelijk van metaal in jouw wereld. Wat jij jouw klanten, bezoekers, patiënten of gebruikers ook wilt bieden, wij maken dat voor jou mede mogelijk. En daarom zijn we de mogelijkmakers. In metaal. Want daar zijn we dus goed in.

Metalen technische producten, onderdelen en toevoegingen. Draadmanden en draadschappen voor winkelinrichting, oneindig veel mogelijkheden op het gebied van communicatie displays en een grote diversiteit aan metalen technische producten.

Wat je nodigt hebt in metaal, dat maakt Drameco voor je mogelijk.

Logo Drameco

Het vertrouwde logo van Drameco heeft een opfrisbeurt gekregen, zodat het de komende jaren weer uitstraalt wat we willen uitstralen, zonder afbreuk te doen aan de opgebouwde herkenning van het beeldmerk van Drameco. Onze heldere boodschap is hier aan toegevoegd. Ook de huisstijl is zoals je ziet dankzij toevoeging van enkele moderne elementen en frisse kleuren weer helemaal klaar voor de toekomst!

Nieuwe website Drameco

Dankzij de nieuwe boodschap, speciaal gericht op jouw wereld, was het ook tijd voor een nieuwe website. Die heb je gelukkig al gevonden. Laat ons gerust weten wat je hier van vindt!

Drameco’s mogelijkmakers staan voor je klaar om het ook voor jou mogelijk te maken!

Je eigen producten op maat laten maken?

Bel de metaalinfolijn of stuur een mail

+31(0) 524 - 513 710verkoop@drameco.nl